148 A


1 Lunteren Hessenweg 148 / 148 A WOONBOERDERIJ met twee wooneenheden en diverse opstallen De opstallen kunnen benut worden voor functiewisseling Een i...

2 downloads 5 Views 2MB Size

Recommend Documents


No documents


Lunteren Hessenweg 148 / 148 A • WOONBOERDERIJ met twee wooneenheden en diverse opstallen • De opstallen kunnen benut worden voor functiewisseling • Een ideaal object voor het realiseren van een dubbele woning • Centraal gelegen tussen Lunteren en Barneveld • Perceeloppervlakte van maar liefst circa 4.800 m² • Mogelijkheid om meer grond bij te kopen • Inhoud circa 843 m³, woonoppervlakte circa 145 m²

Vraagprijs: € 695.000,- k.k.

Lunteren – Hessenweg 148 / 148 A Indeling woongedeelte 1 Begane grond Entree, hal, meterkast, badkamer met douche, toilet met fontein, woon- eetkeuken, woonkamer, slaapkamer voorzien van een kastenwand. Verdieping Overloop, slaapkamer voorzien van een dubbele inbouwkast, slaapkamer.

Afmetingen woongedeelte 1 Begane grond Badkamer Woon- eetkeuken Woonkamer Slaapkamer Verdieping Slaapkamer met dubbele inbouwkast Slaapkamer

2,48 4,03 3,60 3,91 3,24

x x x x x

1,34 4,65 2,22 6,10 3,34

1,89 2,87

x x

4,79 2,30

Indeling woongedeelte 2 Begane grond Entree, hal, slaapkamer, toilet met fontein, douche, keuken met keukenblok, woonkamer voorzien van een authentieke schouw, meterkast.

Afmetingen woongedeelte 2 Begane grond Entree, hal Slaapkamer Douche Keuken Woonkamer

2,91 4,63 2,42 2,75 3,71

x x x x x

3,71 3,38 1,18 4,63 5,58

Lunteren – Hessenweg 148 / 148 A Algemene gegevens Bouwjaar Inhoud Woonoppervlakte Tuinligging Kadastrale gegevens

1910. Circa 843 m³. Circa 145 m². Rondom. Gemeente Lunteren; Sectie H; Nummer 1933, groot 1.005 m²; Nummer 2026, groot 87 m²; Nummer 2027, groot 258 m²; Nummer 2261 gedeeltelijk, groot circa 2.755 m²; Nummer 2264, groot 280 m²; Nummer 2265 gedeeltelijk, groot circa 415 m²; Totaal groot circa 4.800 m².

Voorzieningen Aangesloten op Elektriciteit- en gasnet alsmede riolering. Eigen watervoorziening aanwezig. Verwarming Centrale verwarming (Nefit HR combi 32 H). Warmwater Via de combiketel / boiler.

Bijzonderheden Woonboerderij met twee wooneenheden en diverse opstallen; De woonboerderij is voorzien van rietendakbedekking en rondhout; Er loopt een procedure om 2 huisnummers officieel te maken; Een ideaal object voor het realiseren van een dubbele woning; Centraal gelegen tussen Lunteren en Barneveld; Perceeloppervlakte van maar liefst circa 4.800 m²; Mogelijkheid om meer grond bij te kopen; De woon- eetkeuken van woongedeelte 1 is voorzien van een hoekkeuken met dubbele spoelbak, koelkast, 4-pits kookplaat, oven en afzuigkap; ● De badkamer van woongedeelte 1 is voorzien van een inloopdouche, wastafel, aansluiting wasmachine en mechanische ventilatie. ● ● ● ● ● ● ● ●

Lunteren – Hessenweg 148 / 148 A Overige opstallen ● Voormalige, dubbele vleesvarkensschuur, groot ± 300 m². Muren van spouwmetselwerk, stalen spanten, ABC-golfplatendakbedekking, dupanel isolatie. Oude inrichting met asbesthoudende schotten. Capaciteit 100 vleesvarkens per afdeling. ● Wagenloods, groot ± 240 m². Muren van metselwerk, stalen spanten, golfplatendakbedekking, vloer van beton. Indeling: wagenloods, werkplaats, twee paardenboxen. ● Voormalige veeschuur, groot ± 250 m². Muren van metselwerk, stalen spanten, geïsoleerd dak, ABC-golfplatendakbedekking, vloer van beton. ● Schuur met carport, berging en veranda. De vierkante meters van de opstallen zijn circa indicaties, waar geen rechten aan ontleend kunnen worden.

Bestemming Het object valt onder het bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied Ede 2012 van de gemeente Ede. Het bestemmingsplan is vastgesteld op 4 oktober 2012. De bestemming is Wonen met de functieaanduiding specifieke vorm van wonen – agrarisch nevenactiviteit. Tevens valt het object onder de reconstructiewetzone ‘verwevingsgebied’.

Aanvullende informatie Het transport dient plaats te vinden bij een notaris welke is gevestigd in de regio.

Rozeboom B.V. Anton Rozeboom | makelaar | taxateur | adviseur Kierkamperweg 15 | 6721 TE Bennekom 0318 – 41 40 51 | [email protected] | rozeboom.nl

Openingstijden maandag t/m vrijdag: 8.30 uur – 12.30 uur en 13.30 uur – 17.30 uur zaterdag en ’s avonds: op afspraak

Lunteren – Hessenweg 148 / 148 A

woonboerderij

wagenloods

veranda

oprit

weids uitzicht

achterhuis

Lunteren – Hessenweg 148 / 148 A

voormalige, dubbele vleesvarkensschuur

voormalige veeschuur

schuur met carport, berging en veranda

entree

ruime hal

toilet met fontein

Lunteren – Hessenweg 148 / 148 A

woon- eetkeuken

eetgedeelte

lichte woonkamer

slaapkamer

slaapkamer

slaapkamer

Lunteren – Hessenweg 148 / 148 A

woonkamer tweede woongedeelte met authentieke schouw

woonkamer

keuken met keukenblok

toilet met fontein

douche

slaapkamer

Bestemmingsplan Agrarisch Buitengebied Ede 2012, gemeente Ede

2 1

2 2

1

1 1

2

1

2

Informatie bij aankoop van een appartement of woning Informatieplicht

De verkoper van de onroerende zaken heeft een informatieplicht. Dit wil zeggen dat de verkoper verplicht is om belangrijke zaken, die hem bekend zijn, en voor u als koper van belang kunnen zijn, aan u mee te delen.

Onderzoeksplicht

De hiervoor genoemde informatieplicht van de verkoper ontslaat koper niet van een eigen onderzoeksplicht. De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn en kan zich nimmer beroepen op onbekendheid met feiten die hij zelf had kunnen waarnemen of die kenbaar waren uit de openbare registers, de gemeente of die bekend zijn bij de administrateur van een Vereniging van Eigenaars. Tevens is het van belang het bewijs van eigendom in te zien om inzicht te krijgen in zaken als erfdienstbaarheden, kettingbedingen en kwalitatieve rechten en verplichtingen. Desgewenst kan de koper zich laten begeleiden door een adviseur of een bouwkundige bij de aankoop. Indien het object een appartementsrecht betreft, raden wij u aan, vóór de aankoop contact op te nemen met de administrateur van de Vereniging van Eigenaars, teneinde een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de solvabiliteit van de vereniging.

Financiering | hypotheek

Het is verstandig alvorens u een bod uitbrengt op een woning, inzicht te hebben in de financiële consequenties van uw eventuele aankoop, zodat u zich ook in de toekomst geen zorgen hoeft te maken over de bekostiging van uw woning.

Na de bezichtiging

De verkoper heeft zijn woning voor u opengesteld om te bezichtigen en is uiteraard benieuwd naar uw reactie. Wij stellen daarom een reactie van u op prijs, ook wanneer de woning niet aan uw wensen voldoet. Natuurlijk zijn wij u dan graag van dienst bij het zoeken naar uw droomhuis. Voor meer informatie hierover kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Koopakte

Als de onderhandelingen zijn afgerond en er is overeenstemming bereikt, worden de afspraken tussen verkoper en koper vastgelegd in een koopakte. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een koopakte vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, VastgoedPRO, VBO Makelaar, de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis.

Waarborgsom | bankgarantie

Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de kopende partij wordt door de kopende partij een waarborgsom in handen van de notaris gestort ter grootte van 10% van de koopsom, dan wel dient een schriftelijke onvoorwaardelijke bankgarantie te worden gesteld door een in Nederland gevestigde bankinstelling.

Notaris

Ter keuze van de kopende partij tenzij anders in deze brochure aangegeven.

(On)roerende zaken

De woning wordt geleverd conform de door verkoper aangeleverde lijst van zaken die bij ons opvraagbaar is.

Brochure

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Life Enjoy

" Life is not a problem to be solved but a reality to be experienced! "

Get in touch

Social

© Copyright 2013 - 2019 TIXPDF.COM - All rights reserved.