Bellestein 161 te EDE


1 Bellestein 161 te EDE KENMERKEN: Soort woning: Appartement Type woning: Maisonnette Bouwjaar: 1980 Bijgebouw: Berging Aantal kamers: 4 Woonoppervlak...
Author:  Brecht de Ruiter

0 downloads 3 Views 2MB Size

Recommend Documents


No documents


Bellestein 161 te EDE

KENMERKEN: Soort woning: Appartement

Aantal kamers: 4

Type woning: Maisonnette Bouwjaar: 1980 Bijgebouw: Berging

Woonoppervlakte: 85 m2 Inhoud: 304 m3 Terras: 27 m2

Omschrijving: OPEN HUIS VRIJDAG 28 JULI VAN 15.00 UUR TOT 16.00 UUR Een 4-kamer HOEK-MAISONNETTE (85 m2) met royaal DAKTERRAS (27 m2) op het westen en houten BERGING tegenover de entree van de woning, gelegen boven het winkelcentrum "Bellestein". Met het wooncomfort van een eengezinswoning en het gemak van een appartement. Één van de grootste types binnen het complex. Op een galerij met slechts 4 woningen. Gelegen boven het gezondheidscentrum. Een compleet huis op de verdieping! Met onder andere een groot dakterras van maar liefst 27m² met een vrij uitzicht en een uitstekende zonligging. Een woonkamer met schuifpui naar het zonneterras en een goede lichtinval, een keuken in lichte hoekopstelling, 3 slaapkamers op de verdieping, een badkamer met ligbad, wastafelmeubel, 2e toilet en wasapparatuuraansluiting. Wat wilt u nog meer? Indeling: Entree met tegenover gelegen berging, ruime hal met trapopgang, toilet met fonteintje en meterkast, open keuken (2010) in moderne hoekopstelling met inbouwapparatuur, terrasgerichte woonkamer met trapkast en schuifpui naar terras. 1e Verdieping: Overloop met stookruimte, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, wastafelmeubel, toilet en wasapparatuuraansluiting. Bijzonderheden: bouwjaar: 1980; woonoppervlakte: 85 m2; inpandige ruimte: 2 m2; terras: 27 m2; berging: 5 m2; inhoud: 304 m3; verwarming en warm water via Nefit combiketel uit 2011; de keuken is in 2010 vernieuwd; de groepenkast in 2012; servicekosten: € 50,19 per maand; kosten voor een ontheffing van de blauwe zone bedragen ca. € 17,- per parkeerplaats per jaar.

Gelegen op een gunstige locatie met winkels, uitvalswegen en sportvelden op korte afstand. De woning heeft onderhoud nodig!

voorzijde

achterzijde

entree

terras

uitzicht vanuit terras

hal

woonkamer

woonkamer

woonkamer

eetgedeelte

keuken

slaapkamer

slaapkamer

slaapkamer

badkamer

badkamer

straatbeeld

Toelichting: Algemeen De verstrekte gegevens in deze brochure zijn met zorg verzameld. Hierbij is door ons de grootst mogelijke nauwkeurigheid nagestreefd. Voor de juistheid van de verstrekte informatie, waarvoor wij in belangrijke mate afhankelijk zijn van derden, aanvaarden wij, noch de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid. Aan deze informatie kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Onderzoeksplicht door koper Wij gaan er vanuit dat u, voordat u een bod uitbrengt op de woning, onderzoek heeft verricht naar alle aspecten, die in het algemeen voor u in het bijzonder van belang zijn bij het nemen van uw aankoopbeslissing. Daartoe behoren zaken als het bestuderen van de informatie die door ons wordt aangeboden, het inwinnen van informatie bij de gemeente en een onderzoek naar uw financiële mogelijkheden. Wij werken voor de verkoper De verkoper heeft ons de opdracht gegeven om te bemiddelen bij de verkoop en betaalt ons hier dan ook voor. Dit houdt tevens in dat wij niet mogen werken voor u als mogelijke koper. Wij mogen als verkopend makelaar dan ook niet uw belangen als koper behartigen. Natuurlijk houden wij altijd rekening met, zoals de wet en de jurisprudentie zegt, "gerechtvaardige belangen van de tegenpartij", dus van u als mogelijk koper. Wilt u als koper deskundig ter zijde worden gestaan, neem dan uw eigen NVM-makelaar in de arm! Energieprestatiecertificaat Tenzij anders is overeengekomen zal bij deze woning door de verkoper geen energieprestatiecertificaat worden geleverd. Notariskeuze Als koper mag u kiezen bij welke notaris het transport van uw nieuwe woning gaat plaatsvinden. Door goed te informeren naar de tarieven bij diverse notarissen kunt u op de kosten besparen. Houdt u er wel rekening mee dat als u voor een notaris kiest die verder dan 15 km van de door u gekochte woning ligt, en wij als verkopend makelaar bij het transport aanwezig zijn, hiervoor bij u als koper extra kosten in rekening zullen brengen. Mochten de kosten door uw keuze van de notaris voor de verkoper hoger uitkomen, dan heeft deze het recht om deze kosten (gedeeltelijk) op u te verhalen. Waarborgsom Op verzoek van verkoper zal bij het sluiten van de koopovereenkomst tot meerdere zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen van verkoper binnen een bepaalde tijd een waarborgsom c.q. bankgarantie ter grootte van 10% van de overeengekomen koopsom worden verlangd. Gehele of gedeeltelijke overname van gegevens uit deze brochure is niet toegestaan.

Algemene informatie: Over De Plaatselijke Makelaar De Plaatselijke Makelaar is sinds 2004 actief als landelijke NVM-makelaarsorganisatie. De Plaatselijke Makelaar is inmiddels uitgegroeid tot een landelijke makelaarsorganisatie met 7 vestigingen. Al onze makelaars zijn in vaste dienst, volledig gecertificeerd en zij beschikken over jarenlange ervaring. Het concept van De Plaatselijke Makelaar stelt ons in staat om tegen een zeer concurrerend tarief uw woning succesvol te verkopen, ook onder de huidige marktomstandigheden. Of, uw droomwoning te kopen zonder daarbij onnodige risico’s te lopen. Met onze doordachte en transparante aanpak, plaatselijke bekendheid en deskundigheid zijn wij in staat uw woonwensen te realiseren. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Dit geeft u zekerheid, transparantie en kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor de volgende diensten: Verkoop Aankoop Taxaties Bij De Plaatselijke Makelaar staan uw wensen centraal. Indien u kiest voor onze dienstverlening heeft u de keus uit twee pakketten. Daardoor kunt u, samen met ons, strategisch de beste keuze maken. Zo kunt u bijvoorbeeld ons full-service pakket afnemen waarbij wij u volledig ondersteunen om uw woning te verkopen of u kunt ervoor kiezen om een aantal werkzaamheden, zoals de bezichtigen, zelf op te pakken. Hiermee kunt u besparen op de kosten bij verkoop. Met onze kennis van de markt en ons unieke concept zijn wij als geen ander in staat uw woning te verkopen, of uw droomwoning aan te kopen. Onze kennis houden we op peil door permanente educatie vanuit de NVM, de verplichte hercertificering van VastgoedCert en door jaarlijks vele honderden hypotheektaxaties uit te voeren. De Plaatselijke Makelaar heeft een hoge klanttevredenheid. Continu werken wij aan een verdere verbetering van onze dienstverlening op basis van uw ervaringen. Transparante dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel. Klantervaringen presenteren wij derhalve op onze website. De unieke combinatie tussen prijs en kwaliteit maakt ons de goedkoopste NVM makelaar.

Algemene informatie: Gegevens Deze brochure is samengesteld met grote zorgvuldigheid echter de vermelde gegevens kunnen onjuistheden bevatten. De verkoper, de verkopende makelaar evenals De Plaatselijke Makelaar aanvaarden geen aansprakelijkheid die voortkomt uit deze onjuistheden. Om onze kwaliteit steeds te verbeteren verzoeken wij u geconstateerde onjuistheden te melden via onze e-mail: [email protected] Informatie en contact Voor meer informatie over De Plaatselijke Makelaar verwijzen wij u graag naar onze website: www.deplaatselijkemakelaar.nl Vanzelfsprekend kunt u ons ook via de e-mail contacten: [email protected] Daarnaast zijn wij bereikbaar op telefoonnummer: 0318-507070

Life Enjoy

" Life is not a problem to be solved but a reality to be experienced! "

Get in touch

Social

© Copyright 2013 - 2019 TIXPDF.COM - All rights reserved.