Hoe maak je ijslollys in Designer AD


1 Hoe maak je ijslollys in Designer AD In de huidige heerlijke tutorial we gonna leren affiniteit Designer's FX paneel gebruiken om u te helpen in uw ...

0 downloads 112 Views 993KB Size

Recommend Documents


No documents


Hoe maak je ijslollys in Designer AD

In de huidige heerlijke tutorial we gonna leren affiniteit Designer's FX paneel gebruiken om u te helpen in uw illustratie-proces door te slaan tijd vermijden elk detail met de hand te tekenen. 1. Popsicle Base Spoiler alert: we gebruiken de #RectangleTool over de hele van

deze tutorial.

Voeg eerst de meest elementaire vorm ooit, een rechthoek.

Selecteer de #CornerTool en omvormen met behulp van een grotere straal voor de bovenste hoeken en slechts een lichte ronding onder degenen toevoegen.

Selecteer de #GradientTool [G] en vul de vorm van boven naar beneden zoals aangegeven in de bovenstaande afbeelding: Top kleur: 55% Magenta (M) en 100% geel (Y). Laat de rest van de kleuren op 0% onderste kleur: 80% Magenta (M) en 100% geel (Y).

Nu, laten we het toevoegen van een mooi 3D effect. We kunnen besteden een half uur alle lichten en schaduwen met de hand hier tekening, of kunnen we slimmer werken met behulp van #LayerEffects en krijgen het gedaan in 2 minuten. Om een #LayerEffect aan een shape toevoegen, selecteer het pictogram van de [FX] gelegen aan de voet van de #LayersPanel. De instellingen van de bovenstaande afbeelding kopiëren, de straal, diepte en verzachten

aanpassen naar uw wens. Zij zal zich anders gedragen afhankelijk van de grootte van uw

document.

In de rubriek profiel vergelijkbaar met degene van de foto aan de linkerkant curven te tekenen. Voor de hooglicht- en schaduwdetails kleuren gebruiken deze met de schuifregelaars voor CMYK-waarden: Markeer: B42% geel (Y), laat de andere kleuren op 0%, gebruiken een 75% van de opaciteit en zet de mengmodus op scherm. Schaduw: 95% Magenta (M), 100% geel (Y), de rest ingesteld op 0%. Stel vervolgens de dekking op 75% en de overvloeimodus op normaal. Al op vrij koel Zoek nietwaar?

Nu, laten we een andere rechthoek en vul het met de dezelfde verloopkleuren gebruikten we vóór, maar wisselen de kleuren (FIG A) en het gebruik van de #CornerTool selecteren alle hoeken tekenen en toevoegen enkel een lichte ronding (FIG B), dan deze shape (FIG C)

dupliceren.

Deze nieuwe shapes selecteren en laten een #Group [Mac: Command + G, Win: CTRL + G]. Vervolgens een schuine kant toepassen / reliëf, effect op deze nieuwe #Group. Type: Emboss Radius: 8 px diepte: 14.4 px verzachten: 0 px Profile: Selecteer de optie verwijderen profiel richting Azimuth:-52.9% richting hoogte: 38,8% markeren: kleur 10% (M), 52% (Y); modus normaal en dekking 100% schaduw: kleur 83% (M), 100% (Y); modus normaal en dekking 100% 2. Popsicle Stick

Te maken laten we de houten stok draw (je raadt het al) een andere rechthoek (FIG A), ronde de onderste hoeken en vul het met de #GradientTool met behulp van deze met de schuifregelaars voor CMYK-waarden: Top kleur: 67% (M), 67%(Y), rust 0% onderste kleur: 26% (M), 57% (Y), rest 0% vervolgens toevoegen een andere schuine kant / Emboss

effect, met behulp van deze waarden:

Highlight: 10% (M), 41% (Y); Normale mix en 100% dekking schaduw: 61% (M), 83% (Y), 14% (C), 0% (K); Normale mix en 75% van de opaciteit

Als een finishing touch, laten we een mooie houten textuur aan de stick, met behulp van de methode weergegeven in deze TUTORIAL toevoegen. Hier vindt u allerlei leuke houten texturen online. Zorg enkel ervoor om te zoeken naar niet-auteursrechtelijk beschermd materiaal. Voor educatieve doeleinden is het ok om een zoekopdracht uitvoeren op Google Images. Maar wilt u uw werk overal post, ik deze laatste optie wordt niet aanbevolen. Zodra u de houtstructuur hebt ingesloten, kunt u om te spelen met de dekking en de overvloeimodus (gelegen op de top van het deelvenster Lagen). Voor deze ene Ik heb geselecteerd vermenigvuldigen met 50% dekking. En we zijn klaar met de eerste popsicle.

3. tweede popsicle

Om een beter idee van hoe mijn definitieve afbeelding eruit zien zou als ik heb een achtergrond toegevoegd. Ik Kies deze donker violet elliptisch verloop maken een mooi contrast tegen de ijslollys.

Voor de tweede wil ik graag een van die kegel-achtige ice pops met kleur strepen. Een vorm tekenen, zoals in de afbeelding hierboven met behulp van de #TrapezoidTool.

Nogmaals, selecteer het #CornerTool omvormen de trapezium (FIG A) en vul het met een gradiënt (FIG B) met behulp van: zuiver wit en 77% c, 35% (M), de rest 0%.

Vervolgens met behulp van de #RectangleTool, vier strepen maken en distribueren via de popsicle vorm. Ga naar het hoofdmenu, laag > uitlijnen en horizontaal Selecteer verdelen. Terwijl het nog steeds selecteren de strepen, samenvoegen ze alle met behulp van de #Add

functie van het hoogste Menu van de Context.

Laten we toevoegen zodat deze overeenkomen met de verlichting van de basis vorm, een andere horizontale verloop met behulp van de kleuren: A: 25% (C), 100% (M), de rest 0%.

B: 75% (M), en 0% voor de rest. C: 25% (C), 100% (M), de rest 0%.

En ten slotte clip de strepen in de belangrijkste afgerond-trapezium vorm, de zelfde manier u deed met de houten structuur voor de stick. Door de manier waarop... de stok uit de

andere popsicle kopiëren en zet het ook op dit ene.

Als u wilt, (Hey, maar alleen als u wilt, ben ik niet zoals je vader of iets om u te vertellen wat te doen ok...) kunt u een beetje bevroren effect met deze, kunt u een #GaussianBlur laageffect over de popsicle.

Ik heb ook een #InnerGlow Effect gebruikt kouder zichtbaar te maken. 4. huiswerk Ah, je dacht dat je hiervandaan kon krijgen zonder enige huiswerk heb je? Aangezien ik een verschrikkelijk persoon ben, laat ik je de laatste popsicle van de groep tekenen door jezelf.

Maak je geen zorgen, alleen moet u de dezelfde tools combo die wij hebben gebruikt in deze tutorial: rechthoek, hoek Tool, gradiënt Tool en Clipping vormen.

Als u wilt, kunt u een ander ontwerp maken. Wat ik nodig heb, is om ervoor te zorgen u maakte aantekeningen tijdens de hele tutorial en nu je bent in staat om vormen en effecten in affiniteit Designer maken enkele leuke 3D effecten zonder urenlang tekening allemaal met de hand te combineren. Laat het ons weten in de commentarensectie als u had geen moeite de stappen te volgen voor deze tutorial en zouden we blij om te helpen. Merk op dat we de hele Toon Lab sectie hebben veranderd en helaas alle vorige commentaren (powered by Disqus) werden geschrapt. Nu hebben we onze eigen opmerkingen-platform. Voel je vrij om te registreren op dit nieuwe platform te hebben enkele leuke gesprekken met medewerkers en andere gebruikers :)

Als u het gevoel dat pinning deze tutorial hier een Pinterest-vriendelijke afbeelding is:

Life Enjoy

" Life is not a problem to be solved but a reality to be experienced! "

Get in touch

Social

© Copyright 2013 - 2020 TIXPDF.COM - All rights reserved.