KOCKÁZAT-KÖZZÉTÉTELI 1. EZ A KOCKÁZAT-KÖZZÉTÉTELI NYILATKOZAT AZ ÜZLETSZABÁLYZATBAN FOGLALTAK SZERINT KÉPEZI RÉSZÉT AZ ÜGYFÉL-MEGÁLLAPODÁSNAK


1 Azzal kapcsolatban, hogy az AvaTrade ( mi, miénk, minket, AvaTrade ) beleegyezik, hogy tőzsdén kívüli ( OTC-keresked&eacut...
Author:  István Fekete

0 downloads 2 Views 275KB Size

Recommend Documents


(4) A Képviselőtestület az önkormányzat pénzmaradvány elszámolását a 19. mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja
1 Pápa Város Önkormányzata Képviselőtestületének 10/015.(V.8.) önkormányzati rendelete P&aacu...

Az ötlet az enyém. Az ablak a Schüco rendszere. Schüco LivIng. Az igényeim szerint fejlesztve
1 Schüco LivIng Az Ön különleges igényeire fejlesztve. A Schüco LivIng rendszerrel otthonát pontosan az Ön...

Ez a magatartás az, amivel a keresztyénség utat mutat az egész világnak az új világ megközelítése
1 15. évfolyam, i. szám január-február. Távlatok Weöres Sándor: ÁNYOS Bértz-tövi tso...

Ez az a kérdés, amellyel foglalkozni
1 Karl Rahner Miért hagy minket Isten szenvedni? Ez az a kérdés, amellyel foglalkozni szeretnénk. Aligha vitatható,...

1509 rendelet XIV. melléklete az e rendelet mellékletében foglaltak szerint módosul
1 L 276/3 A TANÁCS (EU) 2018/1654 VÉGREHAJTÁSI RENDELETE (2018. november 6.) a Koreai Népi Demokratikus Köztár...

EZ NEM AZ HERCEG JANOS
1 EZ NEM AZ HERCEG JANOS A fiú kinn állt a parton. Meggypiros m űbőr zekéje volt, fényes, fekete Krisztus-szakálla,...

Ez elvezet az értekezés módszertanához
1 1 Válasz Láthatatlan elkövetők. Női elkövetők a második világháború utáni igazságs...

NÉPSZÁMLÁLÁS AZ ÚR ÍGÉRETE SZERINT
1 Pasarét, augusztus 14. (csütörtök) PASARÉTI PRÉDIKÁCIÓK refpasaret.hu Földvári Tibor N...

hatályos: jóváhagyja az 1. melléklet szerint az ott felsorolt projektek (a továbbiakban: projektek) támogatásának növelését,
1 1649/2015 (IX 10) Korm határozat a TIOP224 azonosító számú ( Struktúraváltoztatást tá...

Az Európai Unió évi általános költségvetés-tervezetének összege 1 az Európai Bizottság javaslata szerint a következő:
1 Az Európai Unió Tanácsa Brüsszel, július 19. (OR. en) 11166/16 FIN 472 PE-L 46 FELJEGYZÉS Küldi: C&iacu...KOCKÁZAT-KÖZZÉTÉTELI Azzal kapcsolatban, hogy az AvaTrade („mi”, „miénk”, „minket”, „AvaTrade”) beleegyezik, hogy tőzsdén kívüli („OTC-kereskedés”) különbözeten alapuló ügyletekbe („CFD-k”), különbözeti spekulációkba („Különbözeti spekulációk”) és opciós szerződésekbe („Opciók”) kezd az alulírottal (a továbbiakban: „Ügyfél”, „Ön”, „Öné”), az Ügyfél elismeri, megérti és beleegyezik, hogy:

1.

EZ A KOCKÁZAT-KÖZZÉTÉTELI NYILATKOZAT AZ ÜZLETSZABÁLYZATBAN FOGLALTAK SZERINT KÉPEZI RÉSZÉT AZ ÜGYFÉL-MEGÁLLAPODÁSNAK

1.1.

Ez a nyilatkozat információkkal látja el Önt az OTC-kereskedéssel kapcsolatos kockázatokról, de nem képes kifejteni az összes kockázatot, sem azt, hogy ezek a kockázatok hogyan vonatkoznak az Ön személyes körülményeire. Ha kétségei vannak, professzionális tanácsadást kell kérnie.

1.2.

Fontos, hogy teljességgel megérti a kockázatokat, mielőtt úgy dönt, hogy kereskedelmi kapcsolatba lép velünk. Ha úgy dönt, hogy kereskedelmi kapcsolatba lép velünk, fontos, hogy mindvégig tisztában legyen a kockázatokkal és elegendő anyagi tartalékai vannak a kockázatok felvállalásához, valamint, hogy pozícióit mindig gondosan figyelemmel kísérje.

2.

ALKALMASSÁG

2.1.

Bár kötelességünk felmérni, hogy a körülményei alkalmasak-e az OTC-kereskedéshez, a számlanyitással és a kockázatok felvállalásával kapcsolatos minden döntés az Öné.

2.2.

Emellett kérhetünk a befektetett pénzügyi eszközeivel és a keresetével kapcsolatos információkat is. Nem kísérjük figyelemmel az Ön nevében, hogy az Ön által nekünk küldött pénz vagy a nyereségei és veszteségei egyeznek-e ezekkel az információkkal. Az Ön döntése, hogy anyagi erőforrásai megfelelőek-e, valamint, hogy milyen mértékű kockázatot vállal.

3.

CSAK OLYAN PÉNZT FEKTESSEN BE, AMELYNEK ESETLEGES ELVESZTÉSÉT MEGENGEDHETI MAGÁNAK

Ne fektessen be olyan pénzt, amelynek elvesztését nem engedheti meg magának. Az OTC-kereskedés nagy fokú kockázattal jár és az értékfluktuáció miatt előfordulhat, hogy az ügyfél nem kapja vissza a befektetett összeget.

4.

1

OTC SZÁRMAZTATÁSOK

KOCKÁZAT-KÖZZÉTÉTELI Az AvaTrade-en nyitott pozíciókkal semmilyen tőzsdén nem kereskednek. Az árakat és egyéb feltételeket az AvaTrade szabja meg annak függvényében,hogy milyen kötelezettségeink vannak a legjobb teljesítés biztosításában, valamint, hogy észszerűen és az ügyfél-megállapodásban foglaltak és saját teljesítési irányelvünk szerint járjunk el. Minden Ön által a Kereskedési Platformon nyitott OTCügylet azt eredményezi, hogy szerződésre lép az AvaTrade-del. Ezeket a szerződéseket csak az AvaTrade-del lehet lezárni és nem ruházhatóak át semmilyen más személyre vagy jogi személyre. Nincs központi elszámolás és jótállás az AvaTrade Ügyfél iránti fizetési kötelezettségének bármilyen másik résztvevőjétől, ezért az Ügyfél az AvaTrade-del teszi ki magát a hitelkockázatnak.

5.

NINCSENEK MÖGÖTTES KAPCSOLATOS JOGOK

INTRUMENTUMOKKAL

A CFD-k és a Különbözeti spekulációk nem nyújtanak semmilyen jogot a mögöttes instrumentumokkal kapcsolatban, vagy ha a CFD-k részvényekre vonatkoznak, szavazati jogokkal kapcsolatban.

6.

KERESKEDÉSI PLATFORM

Figyelmeztetjük az Ügyfelet, hogy elektronikus platformon történő kereskedéskor figyelembe veszi az anyagi veszteség lehetőségét, amelyek többek között az alábbiak következménye lehet: a) Az Ügyfél eszközének, szoftverének vagy gyenge internetkapcsolatának hibája; b) Az AvaTrade vagy az Ügyfél hardverének vagy szoftverének hibája, meghibásodása vagy helytelen használata; c) Az Ügyfél készülékének nem kielégítő működése; d) A Felhasználó Terminál hibás beállítása; e) A Felhasználó Terminál késleltetett frissülése.

7.

MEGNÖVEKEDETT VESZTESÉGEK

A fedezeti kereskedési piacok jellegéből adódóan mind a nyereségek, mind pedig a veszteségek megnövekedhetnek

8.

POTENCIÁLIS KOCKÁZATOK

8.1.

Mielőtt kereskedést nyit meg velünk, szükség van arra, hogy Kezdeti letétként pénzt helyezzen el nálunk, valamint a Tranzakció nyitva tartásának érdekében biztosítania kell, hogy a

2

KOCKÁZAT-KÖZZÉTÉTELI Kereskedési számláján lévő összeg meghaladja a Fenntartási letétet. A Kezdeti letét Instrumentumonként eltérő és ezek összege a Kereskedési platformon lesz feltüntetve. Ez azt jelenti, hogy Ön „tőkeáttétellel” vagy „áttétellel” fog kereskedni velünk, ez pedig fordulhat az Ön javára vagy Ön ellen is. Egy Önnek kedvező kis ármozgás magas megtérülést hozhat a kereskedéshez használt Kezdeti letéthez, de egy Önnek kedvezőtlen kis ármozgás jelentős veszteségeket is eredményezhet. 8.2.

Továbbá a Tranzakció nyitva tartásához szükséges, hogy biztosítsa, hogy a Kereskedési számláján lévő összeg meghaladja a Fenntartási fedezetet. Ezért ha áraink az Önnek kedvezőtlen irányba mozognak, szükség lehet arra, hogy ügyletei nyitva tartása érdekében további jelentékeny összegű Letétet biztosítson a számunkra. Ha ezt nem teszi meg, jogunkban áll, hogy egy vagy összes ügyletét lezárjuk. Az így keletkező bármilyen veszteségért Ön lesz a felelős.

8.3.

Emellett azzal is tisztában kell lennie, hogy Ügyél-megállapodásunk értelmében kizárólagos jogunkban áll Pótfedezeti felhívást tenni. Az Ügyfél-megállapodás értelmében Önnek kötelessége bármilyen Pótfedezeti felhívásnak bármilyen alkalmas módon azonnal eleget tenni az általunk előírt időn belül. Ha ezt nem teszi meg, jogunkban áll, hogy egy vagy összes ügyletét lezárjuk.

8.4.

A Lejáratkor a nyereséges Opciók automatikusan lezárulnak a belső értéken, amely Vételi Opció esetén az az összeg, amennyivel a meghatározott valuta/CFD meghaladja a lehívási árat, Eladási Opció esetén pedig az az összeg, amellyel a lehívási ár meghaladja a meghatározott valutát/CFD-t. Hosszú Vételi és rövid Eladási pozíciók esetén a záró árfolyam lesz az irányadó árajánlat a mögöttes valuta/CFD Lejártakor, rövid Vételi és hosszú Eladási pozíciók esetén pedig a záró árfolyam lesz a mögöttes valuta/CFD irányadó eladási (ajánlati) árfolyama, melyet az AVA kizárólagos belátása szerint határoz meg. A nem nyereséges Opciók értéktelenül járnak le.

8.5.

Az AvaTrade változó árréseket ajánl az Opciókra. A változó opciós árréseket a tényleges piaci körülmények befolyásolják, amelyek felett nincs irányításunk. Az AvaTrade nem garantál sem maximum, sem minimum ajánlatokat az opciós árrésekre. Időnként előfordulhat, hogy az Opciós ajánlatok nem elérhetőek néhány mögöttes eszközre.

8.6.

Hosszú CFD-kel vagy Különbözeti spekulációs pozíciókkal kapcsolatos kockázatok A hosszú ügylet azt jelenti, hogy az Ön spekulációja szerint a pozíció megnyitás és lezárása közötti időben a mögöttes eszköz piaci ára emelkedni fog. Egy hosszú pozíció birtokában Ön általában akkor szerez nyereséget, ha a mögöttes eszköz piaci ára a hosszú pozíció nyitva tartása alatt emelkedik. Ezzel szemben Ön általában akkor szenved veszteséget, ha a mögöttes eszköz piaci ára a hosszú pozíció nyitva tartása alatt visszaesik. A potenciális veszteség ennélfogva nagyobb lehet, mint az elhelyezett kezdeti letét. Továbbá veszteséggel járhat pozíciójának lezárása is, amennyiben nem rendelkezik elég likviditással a számláján lévő tőkéhez, hogy pozícióját nyitva tartsa.

8.7.

3

Rövid CFD-kel vagy Különbözeti spekulációs pozíciókkal kapcsolatos kockázatok

KOCKÁZAT-KÖZZÉTÉTELI A rövid ügylet azt jelenti, hogy az Ön spekulációja szerint a pozíció megnyitás és lezárása közötti időben a mögöttes eszköz piaci ára vissza fog esni. Egy rövid pozíció birtokában Ön általában akkor szerez nyereséget, ha a mögöttes eszköz piaci ára a rövid pozíció nyitva tartása alatt visszaesik. Ezzel szemben Ön általában akkor szenved veszteséget, ha a mögöttes eszköz piaci ára a rövid pozíció nyitva tartása alatt megemelkedik. A potenciális veszteség ennélfogva nagyobb lehet, mint az elhelyezett kezdeti letét. Továbbá veszteséggel járhat pozíciójának lezárása is, amennyiben nem rendelkezik elég likviditással a számláján lévő tőkéhez, hogy pozícióját nyitva tartsa.

9.

PIACI ÁRFOLYAM-INGADOZÁSOK

9.1.

Fontos, hogy megértse a piacon történő kereskedés kockázatait, mivel a mögöttes eszközök piacának árfolyam-ingadozásai hatással lesznek az ügylet nyereségességére. Például a befektetések értéke valutában kifejezve csökkenhet vagy emelkedhet az átváltási árfolyam változásai miatt.

9.2.

A Csúszás a Tranzakció várt árának és a Tranzakció tényleges teljesítési árának különbségét jelenti. A Csúszás gyakran a magas volatilitás időszakai alatt következik be (például a hírekben bejelentett események hatására), ezzel piaci megbízások használatakor lehetetlenné téve egy meghatározott árfolyamú Megbízás teljesítését, valamint akkor is bekövetkezhet Csúszás, ha olyankor történik nagy Megbízások teljesítése, amikor esetlegesen nincs a kívánt árszinten elég kereslet az ügylet várt árának fenntartásához.

10. ABNORMÁLIS PIACI KÖRÜLMÉNYEK Az Ügyfél elismeri, hogy Abnormális Piaci Feltételek esetén a Megbízások teljesítési ideje meghosszabbodhat, vagy lehetetlenné válik a Megbízások teljesítése a meghatározott árfolyamon, vagy pedig egyáltalán nem teljesíthetőek.

11. A POZÍCIÓK FIGYELEMMEL KÍSÉRÉSÉNEK SZÜKSÉGESSÉGE A tőkeáttétel hatása és ebből adódóan a nyereségek vagy veszteségek esetleges kialakulásának gyorsasága miatt fontos, hogy figyelmesen szemmel tartsa a pozícióit. Az Ön felelőssége ügyleteit figyelemmel kísérni.

12. MŰKÖDÉSI KOCKÁZATOK

4

KOCKÁZAT-KÖZZÉTÉTELI Az AvaTrade-del a számítógépén a működési kockázatok minden egyes OTC-tranzakció velejárói. Például az AvaTrade működésében bekövetkező kommunikációs, számítógépes, számítógép- vagy mobilhálózati fennakadások vagy külső események késleltethetik egy tranzakció teljesítését vagy kifizetését. Az AvaTrade nem vállal semmilyen felelősséget a működési folyamataival kapcsolatban, kivéve akkor, ha a hibát az AvaTrade csalása, hanyagsága vagy tisztességtelensége okozta. A számítógépes felszerelés és adatok használatával kapcsolatban az Ügyfelet terhelik többek között az alábbi kockázatok, amely esetekben az AvaTrade-nek semmilyen felelőssége nincs a kialakuló bármilyen jellegű károkért: a) b)

c)

d) e) f)

g)

h)

A felszerelés áramkimaradása az Ügyfélnél vagy a szolgáltatónál vagy az Ügyfelet ellátó kommunikációs szolgáltatónál (beleértve az élőszavas kommunikációt is); Az Ügyfél és a szolgáltató (kommunikációs szolgáltató), valamint a szolgáltató és az Ügyfél kereskedési vagy információs szerverének összeköttetését adó kommunikációs csatornák fizikai károsodása (vagy megsemmisülése); Az Ügyfél vagy az AvaTrade vagy a szolgáltató vagy a kommunikációs szolgáltató által használt csatornákon (elfogadhatatlanul rossz minőség miatt) bekövetkező kommunikációs leállás (beleértve az élőszavas kommunikációt is); Az Ügyfélterminál rossz vagy a követelményeknek nem megfelelő beállítása; Az Ügyfélterminál idő előtti frissítése; A kommunikációs csatornák hardveres és szoftveres használata, amely az Ügyfél által az AvaTrade-nek küldött üzenetek meg nem kapásának kockázatát idézi elő (beleértve a szöveges üzeneteket is); Egy telefonon indított megbízás megerősítésevel az Ügyfél vételt vagy eladást hajt végre és nem vonhatja vissza a Piaci Megbízást. Egy Piaci Megbízás telefonon történő elindításával az Ügyfél elismeri és beleegyezik ebbe az azonnali teljesítésbe és elfogadja az ezzel az azonnali teljesítési funkcióval járó kockázatokat. A Platform működési hibája vagy működésképtelensége, ideértve az Ügyfélterminált is.

Az Ügyfél anyagi veszteséget szenvedhet a fenti kockázatok bekövetkezése miatt. Az AvaTrade semmilyen felelősséget nem vállal az ilyen kockázatok bekövetkezése esetén, és az Ügyfél a felelős minden vonatkozó veszteségért, amit esetlegesen elszenved.

13. ÁRFOLYAMJEGYZÉSI HIBÁK Árfolyamjegyzési hiba esetén az AvaTrade nem felelős a számlaegyenlegekben beálló semmilyen következményes hibáért, és fenntartja a jogot, hogy szükséges korrekciókat és kiigazításokat végezzen a vonatkozó Számlán. Az ilyen árfolyamjegyzési hibákból adódó bármilyen vita rendezése méltányos piaci áron történik, amelyet az AvaTrade határoz meg kizárólagos belátása és jóhiszeműsége szerint annak alapján, hogy mi volt a vonatkozó piaci érték a hiba beállásának idején. Azokban az esetekben, amikor az uralkodó piaci árak eltérnek a platformunkon kijelzett áraktól, legjobb tudásunk szerint próbáljuk meg a Tranzakciókat az uralkodó piaci árakon, vagy azokhoz közel teljesíteni. Ezek az uralkodó piaci árak fognak végül megjelenni az Ügyfél számlakivonatán. Ez előfordulhat, hogy hátrányosan befolyásolja az Ügyfél realizált vagy nem realizált nyereségeit és veszteségeit.

5

KOCKÁZAT-KÖZZÉTÉTELI 14. AZ ÜGYFÉL ÉS AZ AVATRADE KÖZÖTTI KOMMUNIKÁCIÓ 14.1.

Az Ügyfél elfogadja az anyagi veszteség kockázatát, melyet az okozhat, ha az Ügyfél késve vagy egyáltalán nem kapja meg az AvaTrade által küldött értesítést.

14.2.

Az Ügyfél elismeri, hogy az e-mailen küldött, titkosítás nélküli információk nem védettek a jogosulatlan hozzáférés ellen.

14.3.

Az AvaTrade nem vállal felelősséget, ha jogosulatlan harmadik felek jutnak hozzá az információkhoz, beleértve az elektronikus címeket, elektronikus kommunikációt és személyes illetve hozzáférési adatokat is, amennyiben előbbiek említve vannak az AvaTrade és az Ügyfél közötti átvitelben vagy internet vagy egyéb hálózati létesítmény használatakor vagy bármilyen egyéb elektronikus módon.

15. VIS MAIOR ESEMÉNYEK Vis Maior esetén az AvaTrade előfordulhat, hogy nincs abban a helyzetben, hogy elintézze az Ügyfélmegbízások teljesítését vagy teljesítse az Ügyféllel kötött megállapodásban foglalt kötelezettségeit. Ennek eredményeként az Ügyfél anyagi veszteséget szenvedhet. Az AvaTrade nem vállal semmilyen felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, amely az Ügyfél-megállapodásban foglalt kötelezettségei teljesítését akadályozó hibából, fennakadásból vagy késedelemből ered, amennyiben az adott hiba, fennakadás vagy késedelem egy Vis Maior esemény következménye.

16. VALUTAKOCKÁZAT Az Ügyfeleknek tisztában kell lennie azzal, hogy a hazai valutájuktól eltérő valutában kifejezve elhelyezett OTC-ügyletek a valuta árfolyam-ingadozásai miatt hozzáadott kockázattal járnak.

17. TANÁCSADÁS ÉS JAVASLATOK HIÁNYA 17.1.

6

Az AvaTrade-del történő Megbízások elhelyezésekor az AvaTrade nem ad tanácsot az Ügyfélnek a szóban forgó Tranzakció előnyeiről vagy nyújt bármilyen befektetési tanácsadást, és az Ügyfél elismeri, hogy a Szolgáltatás nem tartalmazza az OTC-ügyletekre vagy a Mögöttes Piacokra vonatkozó befektetési tanácsadás biztosítását. Az Ügyfél egyedül kezdeményezi a Tranzakciókat és a saját megítélése alapján hoz azokkal kapcsolatos döntéseket. Az AvaTrade bármilyen Tranzakció elindítására való felkérésével az Ügyfél jelzi, hogy a Tranzakció felméréséről és kockázatbecsléséről hozott saját független döntéséért egyedül ő a felelős. Jelzi, hogy kielégítő ismeretekkel, piaci kifinomultsággal, professzionális tanáccsal és tapasztalattal rendelkezik ahhoz, hogy saját maga becsülje fel bármely Tranzakció előnyeit és

KOCKÁZAT-KÖZZÉTÉTELI kockázatait. Az AvaTrade nem szavatolja a jelen Megállapodás értelmében kereskedett termékek alkalmasságát és az Ügyféllel való kapcsolatával nem vállal letéteményesi kötelezettségeket sem. 17.2.

Az AvaTrade semmilyen kötelezettség alatt nem áll, hogy az Ügyfelet bármely Tranzakció kapcsán bármilyen jogi, adó- vagy egyéb tanácsadással lássa el. Az Ügyfélnek független szakértő tanácsát kell kérnie, ha bármilyen kétsége van azzal kapcsolatban, hogy adótartozást halmoz-e fel. Ezennel az Ügyfél figyelmeztetése megtörtént, hogy az adótörvények időről időre változhatnak.

18. ADÓK 18.1.

Fennáll annak a kockázata, hogy a törvényhozásban vagy az Ügyfél személyes körülményeiben beálló változások miatt az Ügyfél bármely Pénzügyi Instrumentummal történő kereskedése adó- és/vagy egyéb illetékkötelessé válik. Az AvaTrade nem nyújt adótanácsadást.

18.2.

Az Ügyfél a felelős bármilyen adó és/vagy egyéb illeték tekintetében, amely kereskedéséből eredően esetlegesen felmerül.

19. BEFEKTETŐI KÁRPÓTLÁSI ALAP Az AvaTrade a Befektetői Kárpótlási Vállalat Kft. (Investor Compensation Company, „ICCL”) Befektetői Cégek Ügyfelei szervezetének tagja, amelyet az Ír Köztársaság szabályoz. Bizonyos Ügyfelek jogosultak arra, hogy kárpótlásban részesüljenek az ICCL értelmében, amennyiben azt az AvaTrade az anyagi körülményeire való tekintettel nem képes biztosítani és amennyiben nincs valós kilátás ezen körülmények közeljövőben történő javulásának lehetőségére. A kárpótlás összege egyik jogosult Ügyfél esetében sem haladhatja meg a húszezer eurót (20 000 EUR).

20. HÍRLEVELEK Az AvaTrade időről időre és saját belátása szerint elláthatja az Ügyfeleket információkkal, hírekkel, piaccal kapcsolatos észrevételekkel vagy egyéb információkkal (vagy hírlevelekben tesz így amelyeket a weboldalán helyez el vagy a weboldalán vagy a Kereskedési Platformon vagy egyéb módon biztosít a feliratkozóknak), de mindezt nem szolgáltatásként. Amennyiben így tesz: a)

Az AvaTrade nem felelős az ilyen információkért

b)

Az AvaTrade nem tesz tényállítást és nem vállal jótállást vagy garanciát az ilyen információk pontosságáért, helyességért vagy teljességéért, vagy az azokhoz bármilyen módon kapcsolódó Tranzakciók adóügyi vagy jogi következményeiért;

7

KOCKÁZAT-KÖZZÉTÉTELI c)

ezen információk biztosítása kizárólag arra szolgál, hogy segítsék az Ügyfelet a saját befektetési döntések meghozatalában és nem minősülnek az Ügyfélnek adott befektetési tanácsadásnak vagy nem kívánt pénzügyi reklámoknak;

d)

ha a dokumentum tartalmaz arra vonatkozó korlátozásokat, hogy mely személynek vagy személyek csoportjának nem szól vagy kiknek nem juttatható el, az Ügyfél beleegyezik, hogy a dokumentumot nem juttatja el az ilyen személynek vagy személyek csoportjának;

e)

az Ügyfél elfogadja, hogy a dokumentum elküldése előtt előfordulhat, hogy az AvaTrade már felhasználta a maga javára az annak alapjául szolgáló információkat. Az AvaTrade nem tesz tényállítást az időpontra vonatkozóan, hogy az Ügyfél mikor kapja meg az információkat, és nem szavatolja azt sem, hogy az Ügyfél az egyéb Ügyfelekkel egy időben jut hozzá azokhoz.

Magától értetődően a piaccal kapcsolatos észrevételek, hírek vagy az AvaTrade által biztosított vagy elérhetővé tett egyéb információk változhatnak és előzetes értesítés nélkül is bármikor visszavonhatóak.

21. NINCS JÓTÁLLÁS A NYERESÉGRE Az AvaTrade nem biztosít jótállást a kereskedésből adódó nyereségre vagy veszteségek elkerülésére. Az Ügyfél nem kapott erre vonatkozó jótállást sem az AvaTrade-től, sem annak bármilyen képviselőjétől. Az Ügyfél tisztában van a kereskedéssel járó kockázatokkal és képes anyagilag felvállalni ezeket a kockázatokat, valamint elviselni az esetlegesen bekövetkező bármilyen veszteséget.

8

Life Enjoy

" Life is not a problem to be solved but a reality to be experienced! "

Get in touch

Social

© Copyright 2013 - 2019 TIXPDF.COM - All rights reserved.