Ruimte. PIR Isolatiemateriaal


1 2 Ruimte Het model Allegro M87 (incl. veranda) heeft een zeer ruime woonkamer met open keuken, ruime hal en luxe badkamer. De slaapkamer is bijzonde...
Author:  Lieven Maes

0 downloads 28 Views 1MB Size

Recommend Documents


No documents


Ruimte Het model Allegro M87 (incl. veranda) heeft een zeer ruime woonkamer met open keuken, ruime hal en luxe badkamer. De slaapkamer is bijzonder praktisch ingedeeld met een badkamer en-suite. De bungalow heeft een moderne Brynzeel keuken met de allernieuwste inbouwapparatuur. De gevelbekleding, zoals red cedar of kunststof, kunt u naar eigen wens in diverse kleuren selecteren. U heeft de mogelijkheid om in plaats van kunststofkozijnen voor hardhouten kozijnen in iedere gewenste RAL kleur te kiezen.

PIR Isolatiemateriaal Als het aankomt op de isolatie van uw mobiele bungalow volgt Starline de nieuwste ontwikkelingen. Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige PIR isolatiematerialen met hoge Rc-waardes in de vloer, wanden en dak. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u uw mobiele bungalow warm houdt in de winter en koel in de zomer.

Zadeldak Deze bungalow heeft een zadeldak dat doorloopt over de entree of de veranda en is degelijk opgebouwd met standaard een brede overstek met inbouw LED verlichting. Het dak voorzien wij standaard van dakpanprofielplaten maar kan optioneel ook worden uitgevoerd met traditionele dakpannen en is in beide gevallen optioneel te voorzien van zonnepanelen.

Verschillende keuzes De slaapkamer(s) van de onderstaande witte Allegro S68 zijn ook volledig volgens uw wensen in te delen. Een schuifkastenwand met of zonder spiegel? Een warm, hoogpolig tapijt op de vloer of toch liever laminaat, pvc of linoleum? De wanden kunnen wij voorzien van een sfeervol glasweefselbehang, eventueel met sierlijsten langs de gordijnkoven en het plafond. De keuze is aan u, Starline zorgt voor de juiste bewerking en afwerking.

Vloerverwarming Starline voorziet deze bungalow standaard van centrale verwarming verwarmd door een CV-combiketel. Optioneel kunt u kiezen voor elektrische vloerverwarming of een traditioneel warm water vloerverwarming, eventueel te voorzien van een elektrisch aangedreven luchtwarmte pomp zodat u geen gasaansluiting meer nodig heeft. Door de hoge isolatienorm is deze bungalow in de winter lekker warm en zomers lekker koel. Uiteraard kunnen we deze bungalow voorzien van zonnepanelen met optioneel een Solar Edge omvormer en optimisers per paneel.

Plattegrond S68

Plattegrond M87

Isolatie Als het aankomt op de isolatie van een mobiele bungalow, is Starline een voorloper. Dit ziet u terug in de toepassing van hoogwaardige isolatiematerialen en triple glas. Hoe hoger de Rc-waarde, hoe beter het materiaal isoleert en hoe gemakkelijker u de bungalow warm houdt in de winter of juist koel in de zomer. De Starline Allegro heeft niet alleen standaard een hoge Rc-isolatiewaarde voor het dak van ruim 6 maar ook voor de vloer en wanden is deze gemiddeld 5.

Aanzichten en doorsneden

Maten en prijzen • • • • • • •

• •

Lengte: 8,5 t/m 15 meter Breedte: van 6 tot 8 meter Hoogte plafond: 2,35 meter of 2,45 meter oplopend in de woonkamer tot circa 3,11 meter (optioneel) Dak: zadeldak Opties: luchtwarmtepomp, zonnepanelen met SolarEdge, LG accupakket, hout-of pellet, 2e toilet, zonneboiler, vloerverwarming, WTW installatie, inloopdouche etc. Isolatie: Rc waarde wand 5, vloer 5 en dak 6 Transport- en installatiekosten: afhankelijk van de transportafstand en het formaat bungalow (kostenindicatie circa 5% van de bungalowkosten excl. aansluitkosten nutsvoorzieningen buitenzijde bungalow) De vanafprijzen zijn inclusief Bruynzeel keuken stelpost € 6.349,-, badkamer met douchecabine, vloer- en wandafwerking, triple glas, cv-ketel met radiatoren Vanafprijs S51: € 87.417,-, S68: € 106.251,-, M75: € 116.284,-, M87: € 130.698,-, L100: € 139.613,-, XL120 166.751,- incl. btw (prijspeil 1-1-2019)

Life Enjoy

" Life is not a problem to be solved but a reality to be experienced! "

Get in touch

Social

© Copyright 2013 - 2019 TIXPDF.COM - All rights reserved.