THE ART OF PERFORMANCE


1 JAGUAR I-PACE2 3 THE ART OF PERFORMANCE Elke dag zoeken wij de grenzen op van prestaties. Onze prestaties. De prestaties van onze auto's. Wij innove...
Author:  Hanne Hendriks

0 downloads 43 Views 10MB Size

Recommend Documents


No documents

JAGUAR I-PACE

THE ART OF PERFORMANCE Elke dag zoeken wij de grenzen op van prestaties. Onze prestaties. De prestaties van onze auto's. Wij innoveren, wij ontwikkelen, wij ontwerpen. Wij zetten nieuwe maatstaven en verleggen die vervolgens. Nog verder. Voorbij conventionele grenzen. Dat is het punt waar prestaties veranderen in een kunstvorm. De I-PACE is de elektrische toekomst van Jaguar. Hij is het hoogtepunt van tachtig jaar innovatie, design en technologie die voortbouwen op onze successen: kunst die zich blijft evolueren en prestaties die blijven toenemen. Hij luidt een nieuw tijdperk in; een tijdperk van elektrische aandrijftechnologie. Bij Jaguar voorspellen wij de toekomst niet, wij creëren haar – en de I-PACE is daarvan het ultieme voorbeeld. Jaguar. The Art of Performance.

JAGUAR I-PACE Het rijgevoel van een Jaguar kent geen gelijke. De introductie van elektrische aandrijving verandert daar niets aan. Deze biedt zelfs nog meer mogelijkheden om vorm te geven aan de dynamische prestaties en het spraakmakende design waar Jaguar vermaard om is. De Jaguar I-PACE is een pure Battery Electric Vehicle (BEV), een compleet elektrische auto die van meet af aan is ontworpen om deze nieuwe mogelijkheden te omarmen. Het radicaal nieuwe design is gecombineerd met een exclusief interieur en de praktische functionaliteit van een SUV. Een geavanceerde, volledig elektrische aandrijflijn zorgt voor hoge prestaties zonder emissies. De baanbrekende technologieën werken naadloos samen met de auto en met u. Spannend om naar te kijken, opwindend om in te rijden, gemakkelijk om mee te leven en met ongeëvenaarde connectivity-mogelijkheden – de I-PACE is 's werelds slimste sportauto met vijf zitplaatsen.

INHOUD INTRODUCTIE

VEILIGHEID

Elektrische voordelen van de I-PACE

06

Maak kennis met de Jaguar I-PACE

08

DESIGN

Veilig en zeker FUNCTIONALITEIT Elk detail doordacht

Exterieur

10

Interieur

12

PRESTATIES Aandrijving

15

Prestatietechnologie

16

Opladen

18

TECHNOLOGIE Infotainment

21

Connectivity

22

Bestuurdersondersteuning

26

Efficiënte technologieën

30

32

34

SPECIFICATIES Kies uw model

36

Kies uw uitvoering

38

Configureer uw I-PACE

40

TECHNISCHE GEGEVENS

46

THE WORLD OF JAGUAR

48

TOT UW DIENST

53

GETOONDE AUTO: I-PACE HSE IN CORRIS GREY, UITGEVOERD MET OPTIES DE FOTO'S IN DEZE BROCHURE ZIJN VERVAARDIGD VOOR INTERNATIONAAL GEBRUIK. SPECIFICATIES, OPTIES EN BESCHIKBAARHEID KUNNEN VARIËREN PER LAND. UW JAGUAR DEALER GEEFT U GRAAG MEER INFORMATIE. ENERGIEVERBRUIK KAN VARIËREN AL NAARGELANG DE GEMONTEERDE VELGEN EN OPTIES. GA VOOR MEER INFORMATIE EN VOOR HET CONFIGUREREN VAN UW AUTO NAAR JAGUAR.COM

INTRODUCTIE

DE ELEKTRISCHE VOORDELEN VAN DE I-PACE "Wij hebben de I-PACE gecreëerd om de nieuwe designmogelijkheden van battery electric vehicles (BEV's) uit te stralen. Hij is radicaal, indrukwekkend en toekomstgericht – het product van authentiek Jaguar DNA, gecombineerd met fraaie, hoogwaardige details en Brits vakmanschap." Ian Callum, Director of Design.

BLIKSEMSNELLE PRESTATIES De acceleratie van de I-PACE is lineair en uiterst direct, zonder vertraging of schakelonderbrekingen. Zijn maximum vermogen van 294 kW/400 pk stuwt u van 0-100 km/h in slechts 4,8 seconden. Om hem de wendbaarheid te geven van een sportauto, is de 90 kWh accu geïntegreerd in de bodem, tussen de assen, waardoor het zwaartepunt laag ligt en het gewicht bijna perfect wordt verdeeld. Zie pagina 15 voor meer informatie. GERUISLOOS RAFFINEMENT Elektrisch vermogen is van nature al stil, maar wij hebben alle mogelijke moeite gedaan om de I-PACE tot een absolute oase van rust te maken. De geavanceerde motoromhulling dempt het geluid, terwijl het radicaal nieuwe design van de I-PACE is ontwikkeld om windgeruis te minimaliseren. Het binnendringen van exterieurgeluid wordt verder gereduceerd door het gebruik van akoestisch gelaagd glas voor voorruit en voorportierruiten. Zie pagina 13 voor meer informatie. GEMOEDSRUST Voor extra gemoedsrust is de 90 kWh accu van de I-PACE gedekt door een uitgebreide garantie van 8 jaar1, naast uw standaard Jaguar garantie. Verder kunt u altijd vertrouwen op de volledige ondersteuning door ons uitgebreide netwerk van Jaguar dealers, met hoogopgeleide technici die uw Jaguar door-en-door kennen. Zie pagina 55 voor meer informatie.

SLIM GEBRUIK VAN INTERIEURRUIMTE De I-PACE maakt gebruik van op de assen gemonteerde elektromotoren met concentrische ééntraps transmissies. Dit zorgt voor een aanzienlijke hoeveelheid extra interieurruimte, zodat de I-PACE compacte exterieurafmetingen combineert met een bijzonder ruim interieur. Zie pagina 12 voor meer informatie. GEBRUIKSGEMAK Schoon, gemakkelijk, probleemloos – dat is de toekomst van autorijden. Een bezoek aan een tankstation behoort tot het verleden – de accu van de I-PACE kan via een conventioneel stopcontact, een thuislader of een openbaar laadstation worden opgeladen. Dus in plaats van speciaal tijd te moeten reserveren om de auto op te laden, gaat u gewoon verder met wat u wilt doen. Zie pagina 18 voor meer informatie. LAGE EIGENDOMSKOSTEN Rijden in een I-PACE betekent dat u wellicht in aanmerking komt voor stimuleringsregelingen, zoals lagere belastingen, lagere toltarieven voor stadscentra, of zelfs toegang tot speciale, minder drukke rijbanen2. Daarnaast kan het feit dat de I-PACE minder bewegende delen heeft, bijdragen aan lagere kosten voor service en onderhoud. Ga naar jaguar.com/incentives voor meer informatie. ACTIERADIUS Eén volledige acculading maakt een actieradius mogelijk van 470 km volgens de WLTP-cyclus – meer dan genoeg voor het gemiddelde wekelijkse woon-werkverkeer van 300 km3. Zie pagina 15 voor meer informatie.

1Voor de 90 kWh accu van de I-PACE geldt een garantie van 8 jaar of 160.000 km (afhankelijk van hetgeen het eerst wordt bereikt). U kunt aanspraak maken op deze garantie indien er sprake is van een fabricagefout of indien een officiële Jaguar dealer vaststelt dat de State of Health van de accu is afgenomen tot minder dan 70 procent. 2Per land verschillend. Neem contact op met uw Jaguar dealer voor meer informatie. 3Dit cijfer is ontleend aan het mobiliteitsonderzoek 'Driving and Parking Patterns of European Car Drivers', uitgevoerd door de Europese Commissie. WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. GETOONDE AUTO: I-PACE HSE IN CORRIS GREY, UITGEVOERD MET OPTIES

BOORDLADER Elektriciteit kan aan de auto worden geleverd als wisselstroom (AC) of gelijkstroom (DC). Om de auto op te laden, zet de boordlader van de I-PACE de elektriciteit om in gelijkstroom.

ACCU De 90 kWh accu van de I-PACE vervangt de brandstoftank. De energie wordt opgeslagen in lithium-ion pouch-cellen met een hoge energiedichtheid.

MOTOREN VOOR EN ACHTER In plaats van een enkele motor die de voor- en achterwielen aandrijft, heeft de I-PACE twee efficiënte en compacte elektromotoren met synchrone permanente magneet. Onafhankelijk van elkaar kunnen beide motoren 147 kW/200 pk en een koppel van 348 Nm leveren – een totale opbrengst van 294 kW/400 pk en 696 Nm. De auto heeft tevens een high-performance All Wheel Drive (AWD)-systeem.

OMVORMER De omvormer van de I-PACE zet de in het accupakket opgeslagen gelijkstroom om in de wisselstroom die de motoren voedt.

LAADAANSLUITING Een oplaadpunt vervangt de tankdop. Voor opladen hoeft alleen de laadkabel te worden aangesloten. INTRODUCTIE

| 07

MAAK KENNIS MET DE JAGUAR I-PACE JAGUAR DYNAMIEK De rijbeleving van de I-PACE is een afspiegeling van zijn dynamische design. Met zijn beproefde double-wishbone voorwielophanging en de Integral Link achterwielophanging is deze Jaguar een auto die volop rijplezier biedt. Alerte en betrokken handling is gecombineerd met uitzonderlijk rijcomfort en raffinement. Zie pagina 16 voor meer informatie. ELEKTRISCHE AANDRIJFLIJN Zowel Jaguar's I-TYPE Formule E-raceauto als de I-PACE maken gebruik van elektromotoren met synchrone permanente magneet en van lithium-ion pouch-celltechnologie. Deze motoren zijn compact en efficiënt, hetgeen bijdraagt aan de optimalisatie van prestaties en actieradius. Zie pagina 15 voor meer informatie. ALTIJD VERBONDEN De InControl-technologieën van de I-PACE bieden een naadloze verbinding tussen u, uw auto en de buitenwereld. Zo is er Connect Pro met Smart Settings dat automatisch uw voorkeuren 'leert', en is er Pro Services – perfect voor het vinden van laadstations onderweg. Met het Smartphone Pack kunt u gemakkelijk verschillende apps op uw telefoon gebruiken via het touchscreen van de auto. En daarnaast kunt u dankzij Remote op een veilige manier via uw smartphone communiceren met uw auto. Zie pagina's 22 t/m 25 voor meer informatie. GEÏNTEGREERDE TECHNOLOGIE Het hart van de I-PACE wordt gevormd door een 'zwevende' middenconsole met ons nieuwste infotainmentsysteem. Dit Touch Pro Duo-systeem maakt het bijzonder eenvoudig om de functies van de auto en uw aangesloten apparatuur te bedienen. Het omvat een 10" touchscreen, dat is geïntegreerd in het dashboard, met daaronder een 5" touchscreen met multifunctionele Dynamic Dials. Voor de bestuurder bevindt zich een HD Interactive Driver Display. Een 4G WiFi-hotspot is standaard, evenals ons krachtige navigatiesysteem met routeadviezen om de actieradiuste maximaliseren. Zie pagina 21 voor meer informatie.

*Met luchtvering wordt de inhoud van de bagageruimte gereduceerd met 18 liter. GETOONDE AUTO: I-PACE HSE IN CORRIS GREY, UITGEVOERD MET OPTIES

HET INTERIEUR: VAKMANSCHAP EN RUIMTE De elektrische architectuur stelde onze ontwerpers in staat om luxueus vakmanschap te combineren met een royaal bemeten interieur en veel opbergruimte. De afwezigheid van een transmissietunnel creëert de mogelijkheid voor een opbergvak van 10,5 liter onder de middenarmsteun voorin. Het ontbreken van een conventionele transmissie betekent perfecte opbergruimte voor telefoons en sleutels in de 'zwevende' middenconsole. Tenslotte heeft de I-PACE een bagageruimte van 1.453 liter*, aangevuld met een opbergvak onder de 'motorkap' van nog eens 27 liter. Zie pagina 34 voor meer informatie. EXTERIEUR: KARAKTER Het radicale 'cab-forward'-design van de I-PACE, zijn krachtige luchtuitlaat in de motorkap en de achterflanken met duidelijke Jaguar signatuur zijn veel meer dan alleen markante designelementen. Ze vormen een integraal onderdeel van de aërodynamica van de auto en dragen bij aan een lage luchtweerstandscoëfficiënt van Cw = 0,29, met een grotere actieradius als resultaat. Zie pagina 10 voor meer informatie.

INTRODUCTIE

| 09

DESIGN

EXTERIEUR Het revolutionaire design van de I-PACE blijft zowel trouw aan het elan van Jaguar als aan het ontwerp van de I-PACE Concept. Van de geprononceerde voorspatborden tot de diffuser onder de achterbumper, laten alle door supersportauto's geïnspireerde stylingelementen de I-PACE nog gemakkelijker door de lucht snijden, met optimale stabiliteit en maximale actieradius als resultaat. De krachtige grille welft naar binnen en verlaagt de luchtweerstand door lucht via de opening in de motorkap weg te leiden. Deze lucht stroomt vervolgens verder over een daklijn waarvan de boogvorm is afgestemd op maximale efficiency. Het dak zelf is beschikbaar in carrosseriekleur, in contrastkleur Black of als glazen panoramadak. Om ervoor te zorgen dat de rijwind soepel rond het gehele exterieur kan stromen, liggen zelfs de uitklapbare portiergrepen verzonken in de flanken van de auto.

GETOONDE AUTO: I-PACE HSE IN CORRIS GREY, UITGEVOERD MET OPTIES

10 |

DESIGN

De ranke, futuristische LED-koplampen met onze dubbele 'J'-blade signatureverlichting (optie) geven het front van de I-PACE een karakteristieke uitstraling. Voor nog beter zicht en extra veiligheid bij rijden in het donker kiest u voor Adaptive Matrix LED-koplampen (optie). Dit systeem houdt het grootlicht continu ingeschakeld, maar past automatisch de vorm van de lichtbundel aan om te voorkomen dat tegemoetkomend verkeer wordt verblind. De strakke achterlichten zijn eveneens uitgerust met LED-technologie en bieden dezelfde dynamische richtingaanwijzers als de koplampen.

INTERIEUR

12 |

Maximum hoofdruimte voor met vast panoramadak

1.013 mm

Hoofdruimte achter

968 mm

Maximum beenruimte voor

1.040 mm

Maximum beenruimte achter

890 mm

DESIGN

De I-PACE vertaalt de klassieke Jaguar balans tussen sportief karakter en luxueus vakmanschap naar het digitale tijdperk. De elektrische architectuur definieert het karakter van het vijfzits interieur. Door het 'cab-forward'-design zijn de voorstoelen verder naar voren geplaatst. Dit creëert meer ruimte tussen de voorstoelen en achterbank, en verschaft de achterpassagiers meer been- en knieruimte. De bestuurder en voorpassagier voelen zich nog meer één met de auto, dankzij de perfect zittende sportstoelen. Dat de bestuurder absoluut centraal stond bij het ontwerp, blijkt nog eens extra uit het laag geplaatste dashboard met minimalistische lijnen, bekleed met zacht leder. In het gehele, ruime interieur bevestigen prachtige, in subliem handwerk vervaardigde accenten de luxueuze uitstraling van de auto. U wordt omringd door exclusieve, uit pure materialen vervaardigde afwerkingen, waarbij de subtiele dubbele stiknaden in contrastkleur voor nog meer raffinement zorgen.

Welke combinatie van materialen u ook kiest, de moderne uitstraling zal een aanvulling vormen op de stijlvolle, rustgevende interieurambiance. Om de exclusieve uitstraling van het interieur te vervolmaken, is er de optie van een glazen panoramadak over de gehele lengte. Daarbij voorkomen de tint en het infrarood-absorberende laminaat in het gelaagde glas dat sterk zonlicht, UV-straling en hitte tot het interieur doordringen. Het glazen panoramadak vult niet alleen de gehele cabine met natuurlijk licht, maar zorgt tevens voor een aangename interieurtemperatuur onder hete, zonnige omstandigheden en houdt het interieur warmer in een koud klimaat. 's Nachts accentueert de ambianceverlichting de superieure details.

Het interieur is een oase van rust, te midden van de drukke buitenwereld. Het raffinement neemt toe tot een ongekend niveau dankzij de geavanceerde, geluiddempende motoromhulling, terwijl het strakke exterieurdesign het windgeruis minimaliseert. Om uw gevoel van welzijn te versterken, biedt de I-PACE een ionisatiesysteem waarmee de kwaliteit van de interieurlucht wordt verbeterd (optie). Dit neutraliseert geuren en minimaliseert de hoeveelheid bacteriën voor een aangenamere en gezondere interieurambiance. Om al direct bij het instappen te kunnen genieten van nog meer comfort, kunt u het interieur van tevoren verwarmen of koelen via het Touch Pro Duo-systeem of uw Jaguar Remote smartphone-app*. Zie pagina 23 voor meer informatie.

*InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan verschillen per land. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. GETOOND INTERIEUR – LINKS: I-PACE HSE MET STOELBEKLEDING IN LIGHT OYSTER WINDSOR LEDER MET INTERIEUR IN LIGHT OYSTER EN HEMELBEKLEDING IN LIGHT OYSTER GETOOND INTERIEUR – BOVEN: I-PACE HSE MET STOELBEKLEDING IN EBONY WINDSOR LEDER MET INTERIEUR IN EBONY EN HEMELBEKLEDING IN EBONY

Accupakket Elektromotoren

PRESTATIES

AANDRIJVING

400 400

350

Teneinde maximaal vermogen te kunnen bieden bij het kleinst mogelijke formaat, zijn de twee elektromotoren met synchrone permanente magneet direct op de assen gemonteerd en maken zij gebruik van concentrische eentraps transmissies. De motoren zijn daarnaast ook lager in de auto geplaatst en dragen zo bij aan een laag zwaartepunt, en daarmee aan een verbetering van de controle, de handling en de wendbaarheid van de I-PACE. Daardoor is het bovendien mogelijk geworden om een bijzonder ruim interieur te combineren met een bagageruimte van 656 liter. De elektromotoren van de I-PACE transformeren de rijbeleving. Ze zijn stiller en genereren minder trillingen dan conventionele verbrandingsmotoren – zonder onderbrekingen in de aandrijving naar de wielen bij het schakelen. Ze bieden een superieure bedieningsefficiency en koppelproductie, en reageren onmiddellijk op uw commando's. Voor zijn elektrische prestaties levert de I-PACE maar liefst 700 Nm koppel, waarbij het maximum koppel beschikbaar is vanaf stilstand. De 90 kWh accu van de I-PACE, die zo laag mogelijk en precies tussen de assen is geplaatst, is opgebouwd uit lithium-ion pouch-cellen met een hoge energiedichtheid. De accu is ontwikkeld voor een lange levensduur en ondersteunt langere perioden van onafgebroken maximum vermogen. Dankzij state-of-the-art systemen voor thermisch beheer weet de I-PACE voortdurend de ideale accutemperatuur te handhaven. Voor uw gemoedsrust wordt de 90 kWh accu van uw I-PACE gedekt door een garantie van 8 jaar of 160.000 km1. Bij Jaguar begrijpen wij dat er meer nodig is dan emissievrij rijden om duurzame verandering te bewerkstelligen. Daarom hebben wij vanaf de eerste ontwikkelingsstappen van de I-PACE een uitgebreid plan opgesteld om te voldoen aan de End of Life Vehicle (ELV) wetgeving van de Europese Gemeenschap. Ga voor meer informatie naar jaguar.com/faqs

300

KOPPEL (Nm) TORQUE (Nm)

Onderhuids is de I-PACE radicaal anders dan een auto met verbrandingsmotor. In plaats van over een benzine- of dieselmotor, beschikt hij over twee extreem lichte en compacte elektromotoren met synchrone permanente magneet. Beide motoren bieden tot wel 97 procent efficiency bij de overdracht van vermogen van de accu naar de motor – een verbrandingsmotor biedt doorgaans slechts een efficiency van 30-40 procent bij het genereren van vermogen uit fossiele brandstoffen. De elektromotoren zijn ontwikkeld door Jaguar's eigen ingenieurs om te profiteren van de kennis die is opgedaan met de I-TYPE Formule E-raceauto.

250 200 150 150 100 50 50

00

0 0

2.000 4000 4.0006000 6.000 8.000 10.000 8000 10000 1200012.000 1400014.000 2000

PERPER ELECTRIC MOTOR (RPM) ELEKTROMOTOR (TPM)

Vermogen

294 kW/400 pk

Aandrijving

2 x elektromotor All Wheel Drive (AWD)

Accu WLTP-actieradius2 (gecombineerd)   WLTP-verbruik2 (gecombineerd)

90 kWh TEL3

470 km

TEH3

415 km

TEL3

22,0 kWh/100 km

TEH3

24,8 kWh/100 km

CO₂-emissies

0 g/km

Topsnelheid

200 km/h

Acceleratie 0-100 km/h

4,8 seconden

1Voor de 90 kWh accu van de Jaguar I-PACE geldt een garantie van 8 jaar of 160.000 km (afhankelijk van hetgeen het eerst wordt bereikt). U kunt aanspraak maken op deze garantie indien er sprake is van een fabricagefout of indien een officiële Jaguar dealer vaststelt dat de State of Health van de accu is afgenomen tot minder dan 70 procent. 2Waarde is afhankelijk van de gekozen opties. 3 TEL (Test Energy Low, energietest licht) en TEH (Test Energy High, energietest zwaar) worden getoond als een actieradius onder WLTP-testwaarden. TEL geeft de zuinigste cijfers aan (met de lichtste set opties). TEH geeft de minst zuinige cijfers aan (met de zwaarste set opties). WLTP-wetgeving schrijft voor dat wanneer er een verschil van minder dan 5 g/km CO2 is tussen TEL en TEH, alleen TEH wordt vermeld. WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel.

GETOONDE AUTO: I-PACE HSE IN CORRIS GREY, UITGEVOERD MET OPTIES

Officiële EU-testcijfers uit fabrieksmetingen volgens EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real world'-omstandigheden en algehele EV-prestatiedata kunnen verschillen al naar gelang de rij- en omgevingsomstandigheden.

PRESTATIES

| 15

Torque Vectoring oefent remdruk uit om de binnenste voor- en achterwielen onafhankelijk van elkaar te vertragen om zo onderstuur te helpen reduceren of voorkomen en om de auto op de juiste lijn te helpen houden.

Mogelijk onderstuur zonder Torque Vectoring-technologie.

PRESTATIETECHNOLOGIE De I-PACE is gebaseerd op een geavanceerde architectuur voor elektrische auto's, die speciaal voor dit model is gecreëerd en die uitmuntende rijdynamiek biedt, bij een gelijktijdige minimalisering van het gewicht. Deze basisconstructie is gecombineerd met een wielophangingsconstructie die zich heeft bewezen in de F-PACE, de XE en de XF. De double-wishbone voorwielophanging en de Integral Link-achterwielophanging zijn zodanig afgestemd dat de I-PACE de perfecte balans biedt tussen dynamische handling en toonaangevend raffinement.

16 |

PRESTATIES

TORQUE VECTORING Torque Vectoring zorgt voor een evenwichtig en alert bochtgedrag door het reduceren van onderstuur in het grensbereik via gecontroleerd afremmen van de binnenste wielen. ALL WHEEL DRIVE (AWD) Het elektrische All Wheel Drive (AWD)-systeem bestaat uit twee onafhankelijk gestuurde motoren, een op de voor- en een op de achteras. Dat betekent dat er geen ingewikkelde mechanische constructie is vereist tussen de twee assen om AWD mogelijk te maken. Het systeem maakt gebruik van sensoren om voortdurend de commando's van de bestuurder en de beschikbare tractie te analyseren en zo de optimale verdeling van het koppel over de vier wielen te berekenen. Het resultaat is een maximale grip. ALL SURFACE PROGRESS CONTROL All Surface Progress Control (ASPC) is een state-of-the-art systeem dat u in staat stelt om een snelheid in te stellen en die constant aan te houden onder veeleisende omstandigheden. Voorbeelden zijn gladde ondergrond, inclusief modder, nat gras, ijs en sneeuw, en onverharde wegen. Het systeem werkt als een conventionele cruise control en is actief tussen 3,6 en 30 km/h, waardoor u zich volledig kunt concentreren op het rijden en de weg voor u. ADAPTIVE SURFACE RESPONSE1 Adaptive Surface Response (AdSR) herkent verschillen in ondergrond om gebruik te kunnen maken van de maximaal beschikbare grip. Geheel in lijn met de ongeëvenaarde expertise van Jaguar Land Rover op het gebied van All Wheel Drive-systemen, evalueert Adaptive Surface Response continu de omgeving van de auto en past het hierbij de juiste motor- en reminstellingen toe. Eenmaal ingeschakeld, werkt Adaptive Surface Response bij elke snelheid om u te ondersteunen bij rijden onder slechte weersomstandigheden en op lastige ondergrond. LOW TRACTION LAUNCH Voor een optimale regeling van het aandrijfkoppel wanneer u wegrijdt vanuit stilstand, selecteert u Low Traction Launch op het touchscreen. Dit systeem verbetert de capaciteiten op gladde ondergrond, zoals nat gras, sneeuw en ijs. Het systeem blijft actief totdat de auto een snelheid van 30 km/h bereikt, waarna de I-PACE naadloos terugkeert naar de door de bestuurder geselecteerde modus.

1Alleen beschikbaar i.c.m. Active Suspension met Adaptive Dynamics. 2Alleen beschikbaar i.c.m. Elektronisch gestuurde luchtvering. GETOONDE AUTO: I-PACE HSE IN CORRIS GREY, UITGEVOERD MET OPTIES

DYNAMIC-MODUS EN CONFIGURABLE DYNAMICS1 Door de Dynamic-modus te activeren, versterkt u het sportieve karakter van de I-PACE. De gaspedaalrespons wordt scherper, de schokdempers worden straffer en de besturing wordt zwaarder. De kleur van het Interactive Driver Display en van de configureerbare ambianceverlichting verandert direct naar rood. Via het Configurable Dynamics-systeem kunt u de Dynamic-modus van de I-PACE personaliseren. Via het touchscreen kunt u de rijeigenschappen wijzigen in Dynamic of op normaal laten staan. Dus welke combinatie van gaspedaalrespons, stuurkracht of schokdemperstrafheid u ook wilt, via Configurable Dynamics kunt u de Dynamic-modus zo instellen dat deze bij uw rijwensen past. ACTIVE SUSPENSION MET ADAPTIVE DYNAMICS2 De geavanceerde Active Suspension (optie) verlaagt de wielophanging automatisch met 10 mm als er gedurende langere tijd sneller wordt gereden dan 105 km/h en als aan bepaalde voorwaarden wordt voldaan. Door de hoogte tussen de auto en de weg te reduceren nemen de aërodynamische prestaties, en dus de actieradius, toe. Het Adaptive Dynamics-systeem (optie) optimaliseert het rijcomfort en de dynamische carrosseriebeheersing met behulp van variabele schokdempertechnologie. Het systeem evalueert de input van meerdere sensoren die verticale wielposities, acceleratie van de auto, stuurbewegingen en gebruik van gas- en rempedaal analyseren, om zo de instellingen van de schokdempers aan te passen. Dit zorgt voor een optimale balans tussen comfort, raffinement en wendbaarheid. ELEKTRONISCH GESTUURDE LUCHTVERING De elektronisch gestuurde luchtvering (optie) van de I-PACE kan worden verlaagd of verhoogd met een druk op de knop. Als een grotere bodemvrijheid is vereist, is het mogelijk om de vering te verhogen met maximaal 230 mm. Voor gemakkelijke toegang kan de vering ook worden verlaagd. Hierdoor is de I-PACE op alles voorbereid.

OPLADEN Het opladen van de I-PACE gaat gemakkelijk en veilig. Dat betekent dat u de accu kunt opladen wanneer u maar wilt om ervoor te zorgen dat uw auto altijd gereed is wanneer u hem nodig hebt. Omdat het oplaadsysteem volledig is geïsoleerd, is het absoluut veilig om de auto op te laden als het regent of sneeuwt. De aansluiting voor het opladen van de accu is handig en discreet geïntegreerd in het voorspatbord, waarbij de aansluiting zelf is berekend op alle internationale oplaadstandaards. Met de Timed Charging-functie kunt u specifieke laadtijden instellen via het touchscreen of via uw Jaguar smartphone-app. Zo kunt u profiteren van de daltarieven van de energieleverancier. OPENBARE LAADPUNTEN Op langere reizen kan het nodig zijn dat u uw acculading snel onderweg moet aanvullen om uw reis te kunnen voltooien. Snelladers zijn de beste manier om daarvoor te zorgen – een gemiddelde lader van 50 kW kan tot 270 km actieradius per uur leveren1. De I-PACE is zo ontworpen dat hij is berekend op een laadsnelheid tot 100 kW als de infrastructuur voor openbare laadpunten verbetert. Dat betekent dat u gemakkelijk 100 km actieradius kunt toevoegen in de tijd die u nodig hebt om een kop koffie te drinken. Al naar gelang de stroomleverancier kunnen de openbare laadpunten veel verschillende uitgangsvermogens hebben. Ook kunt u handige oplaadpunten vinden op plaatsen waar u meerdere uren wilt blijven of zelfs wilt overnachten, zoals winkelcentra, sportscholen en hotels. Elke I-PACE wordt standaard geleverd met een openbare oplaadkabel (Modus 3 oplaadkabel). Parkeren, de laadkabel aansluiten en genieten.

THUIS OPLADEN De accu thuis opladen is bijzonder eenvoudig. Voor een optimaal laadproces kunt u een goedgekeurde Jaguar thuislader laten installeren2. De I-PACE is uitgerust met een 7 kW enkelfase wisselstroom-boordlader3, die de auto 's nachts volledig kan opladen en per uur een actieradius tot wel 35 km kan toevoegen. Om er zeker van te zijn dat u de I-PACE altijd kunt opladen, beschikt de auto standaard ook over een universele oplaadkabel die met een stopcontact thuis kan worden gebruikt. Bij gebruik van een standaard stopcontact verloopt het opladen langzamer dan met een thuislader (tot 11 km actieradius per uur), maar is de oplaadsnelheid voldoende om het gemiddelde woon-werkverkeer van 60 km4 te dekken als de auto's nachts wordt opgeladen. U kunt oplaadinformatie raadplegen via uw InControl Remote-app, zie pagina 23 voor meer informatie.

1Een snellader levert grote hoeveelheden energie in korte tijd. De laadsnelheid neemt af naarmate de accu zijn volledige capaciteit bereikt, daarom is het in de meeste gevallen sneller om de accu (onderweg) tot 80 procent of tot de verder benodigde actieradius op te laden via een snellader. De feitelijke laadtijden kunnen variëren al naar gelang de omgevingsomstandigheden en de beschikbare laadinstallatie. 2Jaguar heeft geautoriseerde samenwerkingsverbanden voor de infrastructuur van oplaadpunten in alle landen waar de I-PACE beschikbaar is. Onze partners voor infrastructuur zijn beschikbaar om u te adviseren over de beste oplossingen. Raadpleeg uw Jaguar dealer voor meer informatie. 37 kW stroomtoevoer is in de meeste landen beschikbaar. 4Dit cijfer is ontleend aan het mobiliteitsonderzoek 'Driving and Parking Patterns of European Car Drivers', uitgevoerd door de Europese Commissie. GETOONDE AUTO: I-PACE HSE IN CORRIS GREY, UITGEVOERD MET OPTIES

7 kW WISSELSTROOM TOT MAX. 35 KM ACTIERADIUS PER UUR

THUIS OPLADEN 7 kW WISSELSTROOM 0-100% LADEN 12,9 UUR

100 kW GELIJKSTROOM TOT MAX. 100 KM ACTIERADIUS IN 15 MINUTEN

OPENBARE LAADPUNTEN De laadtijden kunnen variëren al naar gelang de beschikbare infrastructuur voor openbare laadpunten. Voor meer informatie over de laadtijden in uw land gaat u naar jaguar.com/charging

TECHNOLOGIE

INFOTAINMENT Elke I-PACE is uitgerust met Touch Pro Duo, ons InControl-infotainmentsysteem, dat een scala aan informatie- en entertainmentfuncties biedt. InControl omvat intuïtieve en geavanceerde technologieën die er voor zorgen dat iedereen optimaal van zijn of haar reis kan genieten.

TOUCH PRO DUO Dankzij de twee standaard 10" en 5" HD-touchscreens kan de gebruiker de gewenste informatie bekijken en tegelijkertijd extra functies bedienen, voor nog meer flexibiliteit en een efficiënter gebruik. U kunt bijvoorbeeld het navigatiesysteem in het bovenste scherm gebruiken en de instellingen voor multimedia selecteren via het onderste scherm. Via de nieuwe, multifunctionele Dynamic Dials is er bovendien direct toegang tot de regeling van de interieurtemperatuur en bediening van de stoelverwarming. Voor een absoluut elegant en gestroomlijnd uiterlijk is het stuurwiel verder standaard voorzien van aanraakgevoelige bedieningstoetsen die verborgen blijven totdat ze worden verlicht. Een van deze toetsen is programmeerbaar, zodat deze kan worden afgestemd op uw persoonlijke voorkeuren voor de bediening van tal van functies.

INTERACTIVE DRIVER DISPLAY Het HD Interactive Driver Display kan een enorme hoeveelheid informatie weergeven voor autorijden, entertainment en actieve veiligheid, waaronder navigatie, telefoon en media. De hoge resolutie garandeert een uiterst scherp beeld en de geavanceerde beeldprocessor zorgt voor soepel bewegende en haarscherpe beelden. Met Navigation Pro kunt u de 3D-kaart op het volledige display weergeven, voor gemakkelijker volgen van uw route (indien beschikbaar).

HEAD-UP DISPLAY De optie Head-Up Display projecteert voor het rijden belangrijke informatie, zoals snelheid, versnelling en navigatie-instructies, op de voorruit, zodat u uw aandacht nog beter bij weg en verkeer kunt houden en minder wordt afgeleid. Het systeem biedt kristalheldere kleurenafbeeldingen met hoge resolutie, waardoor u gemakkelijk alle informatie kunt zien. Er kan belangrijke telefooninformatie van de Touch Pro Duo touchscreens worden weergegeven, zoals de naam van een beller of het nummer van een inkomende oproep. De functie kan worden in- of uitgeschakeld, afhankelijk van de voorkeur van de bestuurder.

SUPERIEURE MERIDIAN™ AUDIOSYSTEMEN De technologie van Meridian, Jaguar's audiopartner, heeft er mede toe bijgedragen dat de I-PACE de meest optimale ambiance biedt om van muziek te genieten. Digital Signal Processing levert prestaties waarvoor anders veel grotere luidsprekers nodig zouden zijn, terwijl Cabin Correction de audiobeleving afstemt op de precieze akoestiek van de I-PACE. Digital Dither Shaping zorgt ervoor dat de emoties van de oorspronkelijke opname worden opgeroepen. Trifield™ is exclusief voor Meridian en biedt alle inzittenden een consistente audiobeleving van concertkwaliteit. Standaard is de I-PACE uitgerust met het Meridian audiosysteem met 380 watt en 11 luidsprekers. Het Meridian Surround Sound audiosysteem met 825 watt, 15 luidsprekers en DAB+tuner is beschikbaar als optie.

GETOOND INTERIEUR: I-PACE HSE MET STOELBEKLEDING IN WINDSOR LEDER IN LIGHT OYSTER MET INTERIEUR IN LIGHT OYSTER EN HEMELBEKLEDING IN LIGHT OYSTER

TECHNOLOGIE

| 21

CONNECTIVITY InControl is Jaguar's programma met functies die u met uw auto verbinden en die u naadloos en op een veilige manier in contact brengen met de buitenwereld. De I-PACE is standaard uitgerust met verschillende functies en packs. Zelfs wanneer u niet in of bij uw auto bent, kunt u dankzij bepaalde apps toch gebruikmaken van verschillende InControl-functies om zo uw Jaguar beleving nog aangenamer te maken.

STANDAARDUITRUSTING

22 |

NAUWKEURIGE TOUCH-BEDIENING Nauwkeurige touch-bediening maakt snelle interactie met informatie mogelijk. Het touchscreen reageert op dezelfde manier als een smartphone of tabletcomputer en ondersteunt multi-touch commando's als 'pinch', 'zoom' en 'swipe'.

MULTIMEDIA Geniet van verschillende multimediafuncties op het touchscreen. Sluit uw apparaat aan en bekijk de details van playlists en muziek, met weergave op basis van artiest, album en genre.

CONFIGUREERBAAR STARTSCHERM U kunt uw startschermen naar eigen voorkeur instellen. Met meer dan 60 snelkoppelingen en widgets kunt u het systeem aanpassen rond de functies die u het meeste gebruikt.

VERBETERDE TELEFOONINTERFACE Met één enkele aanraking kunt u een favoriete contactpersoon bellen, wat gemakkelijker en veiliger is. Ook zijn extra functies beschikbaar, zoals directe toegang tot voicemail, conference calls en startschermintegratie.

INTERACTIEF ZIJPANEEL Verschillende zijpanelen maken multitasken mogelijk. Zo kan bijvoorbeeld het hoofddeel van het scherm worden gebruikt voor navigatie, terwijl met het zijpaneel de telefoonfuncties kunnen worden bediend. U veegt simpelweg omhoog en omlaag om tussen de verschillende zijpanelen te schakelen.

SPRAAKHERKENNING De I-PACE biedt intelligente spraakherkenning om taken uit te kunnen voeren terwijl u uw ogen op de weg houdt. Bijvoorbeeld 'Kies 97.9' of 'Bel naar huis'.

TECHNOLOGIE

REMOTE* De Jaguar Remote smartphone-app, die u kunt downloaden, biedt extra informatie over uw auto en stelt u in staat om op afstand met uw auto te communiceren. Deze service is compatible met de meeste smartphones, Android™ Wear of de Apple Watch®, en omvat: Charging Status Information – Informeert u voortdurend over de primaire accufuncties, zoals laadtoestand van de accu, laadstatus, laadsnelheid, stekkerstatus en geschatte EV-actieradius.  emote Control Actions – Gebruik uw smartphone voor het op afstand starten en R stoppen van het opladen van de accu, voor het selecteren van gunstige laadtarieven en voor het instellen van het maximale laadpercentage van de accu. Remote Lock/Unlock – Vergrendel of ontgrendel uw portieren op afstand met een druk op de knop. Druk gewoon op de toets 'vergrendelen' op het scherm 'Beveiliging auto' van de Jaguar Remote smartphone-app om de portieren te vergrendelen, het alarm in te schakelen, de buitenspiegels in te klappen en de ruiten te sluiten. Druk op de toets 'ontgrendelen' om de buitenspiegels uit te klappen, het dimlicht in te schakelen en de alarmknipperlichten tweemaal te laten knipperen. Remote Climate – Bereid uw Jaguar voor op een rit, door het interieur voor te verwarmen of voor te koelen, zodat u en uw passagiers al direct bij het instappen kunnen genieten van nog meer comfort.

Beep/Flash – Deze functie schakelt de alarmknipperlichten en het dimlicht van uw Jaguar in en geeft via een beschaafd geluidssignaal aan waar uw auto zich bevindt op een drukke parkeerplaats. Journey Tracking – Deze inschakelbare functie kan uw gereden ritten automatisch registreren, inclusief uw route en statistieken van gereden kilometers. Deze informatie kan per e-mail worden geëxporteerd voor uw kilometeradministratie of onkostendeclaraties, en kan worden geïmporteerd in een spreadsheet. Vehicle Status Check – Controleer de huidige actieradius, alsmede de status van portieren, ruiten en sloten. Kijk waar de auto het laatst is geparkeerd en vind uw weg terug naar de auto met de routebegeleiding op uw smartphone. Jaguar Optimised Assistance – Bij pech onderweg kunt u direct contact opnemen met het team van Jaguar Assistance door op de speciale toets in de hemelconsole te drukken, of via het scherm Assistance van de Jaguar Remote smartphone app. SOS Emergency Call – Bij een ongeval verbindt SOS Emergency Call u automatisch met de alarmcentrale, die de nooddiensten naar uw exacte locatie stuurt. Voor uw gemoedsrust wordt deze dienst standaard aangeboden gedurende de eerste tien jaar na de eerste registratiedatum van de auto.

*Remote en Optimised Jaguar Assistance omvatten een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. InControl-functies, opties en de beschikbaarheid daarvan zijn afhankelijk van de markt. Vraag uw Jaguar dealer naar de beschikbaarheid en voorwaarden. Getoonde Informatie en afbeeldingen met betrekking tot InControl-technologie, inclusief schermen of fragmenten, zijn onderhevig aan software-updates, versiebeheer en andere systeem-/visuele wijzigingen, afhankelijk van de geselecteerde opties. Dekking van mobiele netwerken kan niet overal worden gegarandeerd. InControl Apps en Remote App moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

TECHNOLOGIE

| 23

STANDAARDUITRUSTING NAVIGATION PRO Navigation Pro biedt u de mogelijkheid om uw favoriete bestemmingen op te slaan, pinch- en zoom-commando's te gebruiken voor eenvoudige kaartverkenning, en kristalheldere kaartafbeeldingen weer te geven in 2D of 3D. Navigation Pro geeft tevens gedetailleerde kaartinformatie over de actieradius in verschillende rijmodi, zoals een spindiagram dat rekening houdt met verschillende factoren als wegtopografie en snelheidslimieten. CONNECT PRO PACK1 Connect Pro omvat Smart Settings, een 4G WiFi-hotspot en Pro Services. Het is ontworpen om uw beleving binnen en buiten de auto te verbeteren en zorgt dat u en uw passagiers nog meer van elke rit kunnen genieten en verbonden kunnen blijven met de buitenwereld. SMART SETTINGS Smart Settings-technologie is ontworpen om een echt persoonlijke beleving te bieden en de bestuurder zo min mogelijk af te leiden. Het is een combinatie van een aantal functies. Profile – Het systeem identificeert elke bestuurder automatisch aan de hand van zijn/haar sleutel en telefoon. Ook kan het systeem een aantal instellingen opslaan in het bestuurdersprofiel. Aan het begin van uw rit kunnen uw geprogrammeerde stoel- en spiegelposities worden ingesteld, evenals de af te spelen media. Learning – Met de 'Learning'-functie, kan Smart Settings ook leren wat uw voorkeuren zijn en deze automatiseren, op basis van uw gewoonten, routines uit het verleden en de huidige temperatuur, inclusief of u een verwarmde stuurwielrand of verwarmde stoelen wilt tijdens uw dagelijkse rit naar het werk. 4G WiFi-HOTSPOT De 4G WiFi-hotspot biedt vanuit de auto draadloos toegang tot internet, waarbij tegelijkertijd acht apparaten kunnen worden gebruikt. Inzittenden kunnen het draadloze netwerk van de auto gebruiken om te surfen, te werken, social media te updaten of te genieten van online entertainment. PRO SERVICES2 Real Time Traffic Information – Maakt gebruik van live gegevensfeeds voor verkeersinformatie om u het meest nauwkeurige beeld te geven van het verkeer op de route naar uw bestemming.

Planning Routes en Door-to-Door Routing – Gebruik voor vertrek de Route Planner-app of het onlineportaal om te zoeken, locaties op te slaan of uw bestemming in te voeren. De app gebruikt de Cloud om de bestemming automatisch naar het navigatiesysteem van uw auto te sturen. Wanneer u aankomt bij een parkeerlocatie, is het niet altijd duidelijk hoe u uw eindbestemming kunt bereiken. Als u de auto verlaat, zal het Navigation Pro-systeem automatisch de navigatie overdragen aan de Routeplanner-app op uw smartphone. U kunt dan instructies bekijken hoe u het beste uw eindbestemming kunt bereiken via het openbaar vervoer of te voet. U bent altijd verbonden – bij elke stap die u zet, letterlijk tot aan de deur. Indien de accu onvoldoende lading heeft om uw reis te voltooien, voegt het systeem een laadpunt toe aan uw route zodat u de accu kunt bijladen en u uw bestemming kunt bereiken. Share ETA – U kunt uw verwachte aankomsttijd delen, zodat uw geselecteerde contact(en) exact weten hoe laat u aankomt, zoals berekend door het navigatiesysteem van de auto. Wanneer u vertraging hebt, kan Share ETA automatisch updates sturen via SMS of e-mail, zonder dat u zelf iets hoeft te doen. Commute Mode – Stelt het systeem in staat uw dagelijkse ritten te 'leren' en u automatisch te adviseren over de verwachte reistijd, gebaseerd op live en historische verkeersinformatie, zonder dat u een bestemming hoeft in te voeren. Het systeem leert de routes die u neemt naar een bepaalde bestemming en adviseert u welke van deze het snelste is. De functie kan worden in- of uitgeschakeld, afhankelijk van de voorkeur van de bestuurder. Parking Service – Wanneer u uw bestemming nadert, kunt u zien waar parkeerplekken beschikbaar zijn. Druk simpelweg op de gewenste parkeerlokatie en het navigatiesysteem wijzigt automatisch de bestemming. Online Routing – Het systeem kiest continu uw optimale route, door onderweg naar uw bestemming de verkeerssituatie en verkeersinformatie te evalueren, en rekening te houden met de gebruikelijke verkeerspatronen voor het tijdstip. Online Media – Maakt het mogelijk gepersonaliseerde content van verschillende aanbieders, zoals Deezer en TuneIn, te verzamelen, voor toegang tot meer dan 40 miljoen muzieknummers en vier miljoen on-demandprogramma's en -podcasts. Voor het eerst kunnen deze direct vanuit de auto worden gestreamd zonder dat u een smartphone nodig hebt; voor een naadloze en geïntegreerde beleving.

Online Search – U kunt zoeken naar bezienswaardigheden in uw omgeving, waar u zich ook bevindt. Het systeem heeft toegang tot deskundige bestemmingsinformatie, reistips en inspiratie, alsmede tot online reisinformatie van het desbetreffende gebied. 1Alleen beschikbaar i.c.m. Navigation Pro. Voor online-functies en WiFi-connectivity is een micro-SIM-kaart met een geschikt data-abonnement vereist. 4G WiFi-hotspot en Pro Services omvatten een abonnement dat kan worden verlengd na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. 2De beschikbaarheid van de diensten van Pro Services en Smartphone Pack kan per land verschillen. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie. InControl-apps moeten worden gedownload uit de Apple/Play Store.

SMARTPHONE PACK3 InControl Apps omvat een programma interactieve apps die zijn geoptimaliseerd voor gebruik in de auto. Hiermee hebt u via de USB-poort toegang tot mediastreaming, de cloud, op locatie gebaseerde diensten en meer. Veiligheid stond voorop bij het ontwerp van Android Auto™. Het ontwerp van de eenvoudige en intuïtieve interface minimaliseert afleiding, zodat u uw aandacht bij weg en verkeer kunt houden. Sluit simpelweg uw Android smartphone aan via USB zodat u compatible apps kunt bedienen vanaf het touchscreen van de auto. Apple CarPlay® is tevens ontworpen om meer veiligheid te bieden – de bestuurder kan de apps gebruiken en tegelijkertijd de aandacht bij weg en verkeer houden. Verbind uw Apple-smartphone met uw auto en gebruik compatible apps, zoals kaarten, berichten en muziek via het touchscreen.

SECURE TRACKER6 Maakt gebruik van tracking-technologie om u te waarschuwen bij (poging tot) diefstal van uw auto, en stuurt bij diefstal continu de locatie van de auto naar de meldkamer, die de politie kan waarschuwen, zodat uw auto sneller kan worden teruggehaald. Omvat een abonnement voor de duur van de garantieperiode. SECURE TRACKER PRO6 Integreert verificatietechnologie in de afstandsbediening. De meldkamer ontvangt binnen enkele minuten een melding wanneer uw auto met behulp van een niet-geregistreerde sleutel wordt gestolen. Omvat een abonnement voor de duur van de garantieperiode.

U kunt ook apps van derden downloaden, die een uitgebreid programma diensten bieden. Toepassingen zijn onder meer: Spotify4 – Krijg toegang tot meer dan 30 miljoen nummers met deze naadloos geïntegreerde app. U beschikt over dezelfde intuïtieve functies als in de Spotify-smartphone-app en kunt zoeken naar nummers, stations en aanbevelingen. Ook kunt u afspeellijsten aanmaken en uw muziek beluisteren in de Offline Mode. Log gewoon in met uw bestaande Spotify Free- of Spotify Premium-account. Tile5 – Helpt u om zoekgeraakte items binnen enkele seconden terug te vinden. Bevestig een kleine Bluetooth®-tracker Tile aan uw sleutels, portefeuille of tas. De gebruiksvriendelijke Tile-app kan u vervolgens helpen om deze zaken terug te vinden, indien deze zoekraken. De app is op elk gewenst moment beschikbaar via het touchscreen van uw auto, zodat u zeker weet dat u alle gewenste zaken bij u hebt voordat u vertrekt.

4Alleen beschikbaar op Apple-smartphones. Niet beschikbaar op Android-smartphones. 5Bluetooth®-tracker Tiles moeten afzonderlijk worden aangeschaft. 2018 Tile Inc. en het Tile-logo zijn handelsmerken van Tile Inc. 6Secure Tracker en Secure Tracker Pro vereisen een geschikt datacontract dat doorloopt na de door uw Jaguar dealer geadviseerde aanloopperiode. Vereist verbinding met een mobiel netwerk. Het Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG Inc. en elk gebruik hiervan door Jaguar gebeurt onder licentie. iPhone® is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Controleer bij uw Jaguar dealer of uw iPhone compatible is.

JAGUAR

APPS

BESTUURDERSONDERSTEUNING MAAKT RIJDEN GEMAKKELIJKER Of u nu rijdt in stadsverkeer of op de snelweg, voor extra veiligheid voor u en uw passagiers is er een groot aantal innovatieve technologieën beschikbaar – standaard, als optie of als onderdeel van een optie pack. Waarvoor u ook kiest, elke afzonderlijke functie is ontworpen om het plezier dat u aan uw auto beleeft nog verder te vergroten.

STANDAARDUITRUSTING Emergency Braking kan botsingen met andere voertuigen en fietsers of voetgangers helpen voorkomen. Bij detectie van het risico op een frontale botsing wordt u direct gewaarschuwd, zodat u tijd hebt om in actie te komen. Een camera aan de voorzijde van de auto detecteert bij snelheden van 5 tot 80 km/h het risico van frontale botsingen, bij 5 tot 60 km/h het risico van aanrijdingen met voetgangers en bij 20 tot 60 km/h dat van aanrijdingen met fietsers. Indien een botsing nog steeds waarschijnlijk is en u hebt niet ingegrepen, dan remt dit systeem de auto met maximaal remvermogen af om de botssnelheid te reduceren. Cruise control en Speed Limiter stelt de bestuurder in staat om de actuele snelheid van de auto te handhaven zonder dat het gaspedaal continu moet worden ingetrapt, waardoor de bestuurder minder vermoeid raakt. De Speed Limiter stelt de bestuurder bovendien in staat om vooraf een maximumsnelheid in te stellen die de auto niet mag overschrijden. Beide functies kunnen worden in- of uitgeschakeld, afhankelijk van de voorkeur van de bestuurder.

Lane Keeping Assist detecteert wanneer uw auto onbedoeld buiten uw rijstrook dreigt te komen en zorgt voor tegenstuur om uw auto weer rustig terug te sturen. Traffic Sign Recognition houdt u op de hoogte over bijvoorbeeld snelheidslimieten en inhaalverboden, door deze direct zichtbaar in het instrumentenpaneel weer te geven. Adaptive Speed Limiter maakt gebruik van Traffic Sign Recognition-informatie om met behulp van het cruise control-systeem uw snelheid overeenkomstig aan te passen. Achteruitrijcamera verbetert het zicht tijdens achteruitrijden. Het touchscreen toont daarnaast hulplijnen op het beeld van de achteruitrijcamera die zowel de omtrek als de verwachte baan van de auto aangeven.

Driver Condition Monitoring detecteert door het evalueren van stuurbewegingen en het gebruik van gas- en rempedaal wanneer u zich slaperig begint te voelen en adviseert u bijtijds via een melding om een pauze te nemen.

*Standaard op SE of beschikbaar als optie. De bestuurder dient interieurfuncties alleen te gebruiken wanneer dat veilig is om te doen. Bestuurders dienen er te allen tijde voor te zorgen dat zij de auto onder controle hebben.

Adaptive Cruise Control met Stop & Go

Blind Spot Assist

OPTIE PACKS PARK PACK Het Park Pack (standaard op I-PACE) helpt u bij het veilig manoeuvreren en in-/uitparkeren van krappe parkeerplaatsen, en bij verkeer dat aan het zicht wordt onttrokken door gebouwen of andere auto's. Het pack omvat: Park Assist maakt fileparkeren en dwars op de rijrichting parkeren gemakkelijker dan ooit door de auto zelf in een geschikte plek te sturen. U hoeft alleen de juiste versnelling, vooruit- of achteruit, te kiezen en de snelheid van de auto te regelen via gas- en rempedaal. Het sturen gebeurt automatisch door de auto. Symbolen en meldingen op het display leiden u door de manoeuvres. Park Assist helpt u ook met uitparkeren, waarmee het systeem u alle parkeerstress uit handen neemt. 360° Park Distance Control geeft u extra zelfvertrouwen bij het manoeuvreren in krappe parkeerplaatsen. Wanneer de achteruitversnelling wordt geselecteerd, worden rondom in de auto geïntegreerde sensoren automatisch geactiveerd of kunnen deze handmatig worden geactiveerd en verschijnt een afbeelding van het bovenaanzicht van de auto op het touchscreen. Terwijl u parkeert, geven beelden op het touchscreen en geluidssignalen aan hoe dicht u bij obstakels bent. Rear Traffic Monitor waarschuwt u voor voertuigen, voetgangers of ander potentieel gevaar dat van links of rechts komt tijdens achteruitrijden. Dit is vooral handig wanneer u achteruit wegrijdt uit een parkeervak. Het systeem waarschuwt u via visuele en akoestische signalen. Zo weet u altijd wat er achter u gebeurt, ook wanneer uw zicht is belemmerd.

DRIVE PACK* Maakt elke rit nog veiliger en minder inspannend. Het Drive Pack omvat: Adaptive Cruise Control met Stop & Go werkt bij rijden op de snelweg of in langzaam rijdend verkeer. Het systeem zorgt er dan voor dat de auto op veilige afstand blijft van een voorligger indien deze langzamer gaat rijden of stopt. Indien de voorligger stopt, komt uw auto soepel tot stilstand. Bij langzaam rijdend verkeer zet Adaptive Cruise Control de auto automatisch weer in beweging, waarna deze de voorligger weer gaat volgen. Het systeem kan worden geactiveerd bij snelheden vanaf 20 km/h en is, zodra ingeschakeld, actief tussen 0-200 km/h. High-speed Emergency Braking detecteert wanneer gevaar bestaat van een frontale botsing met een ander voertuig en toont een 'frontale botsing'-signaal als advies aan de bestuurder om te remmen. Als de bestuurder niet reageert, activeert het systeem automatisch de remmen om de botssnelheid te reduceren. High-speed Emergency Braking is actief van 10 tot 160 km/h. Blind Spot Assist kan botsingen helpen voorkomen. Wanneer u van rijstrook gaat veranderen en uw auto detecteert een ander voertuig in de dode hoek, gaat er in de betreffende buitenspiegel een waarschuwingslampje branden. Het systeem zorgt voor tegenstuur om uw auto veilig bij het naderende voertuig vandaan te leiden.

Clear Exit Monitor waarschuwt achterpassagiers voordat zij uitstappen voor eventueel naderende auto's, fietsers of andere gevaren. Wanneer een andere verkeersdeelnemer nadert, gaat in het portier een waarschuwingslampje knipperen. Het lampje gaat uit wanneer het veilig is om het portier te openen.

TECHNOLOGIE

| 27

OPTIE PACKS DRIVER ASSIST PACK Het Driver Assist Pack (optie)1 biedt een breed scala aan bestuurdersondersteunende systemen, inclusief de functies die ook aanwezig zijn in het Drive Pack (zie pagina 27) en de 360° Surround Camera2. Het omvat ook de Adaptive Cruise Control met Steering Assist. Deze nieuwste technologie maakt het rijden op de snelweg en in omstandigheden met druk verkeer nog gemakkelijker en comfortabeler. Het systeem bereikt dit door subtiel in te grijpen bij het sturen, accelereren en remmen, door de auto in het midden van de rijstrook te houden en tegelijkertijd een ingestelde afstand aan te houden tot een voorligger. Subtiel ingrijpen in de besturing zorgt ervoor dat het de bestuurder minder moeite kost om de auto in het midden van de rijstrook te houden.

1Standaard op HSE. Onderdelen ook beschikbaar als individuele optie. 2Beschikbaar als optie. Alleen i.c.m. elektrisch inklapbare en automatisch dimmende buitenspiegels (optie). GETOONDE AUTO: I-PACE HSE IN CORRIS GREY, UITGEVOERD MET OPTIES

Adaptive Cruise Control met Steering Assist werkt met u samen; terwijl u uw handen aan het stuur houdt en anticipeert op de omstandigheden op de weg voor u, helpt het systeem u bij het sturen, remmen en accelereren. Een camera en radarsysteem werken vervolgens samen om voertuigen en rijstroken vóór u te detecteren, zodat het systeem uw auto in het midden van de rijstrook kan houden en de snelheid kan aanpassen aan het gedrag van het verkeer voor u. Wanneer de voorligger snelheid mindert, of zelfs helemaal tot stilstand komt, remt het systeem automatisch uw auto af en brengt deze zo nodig tot stilstand, om zo te zorgen voor een ontspannen en evenwichtig rijgedrag in omstandigheden met druk verkeer. Als u het stuur loslaat, geeft de auto een waarschuwing. Als de waarschuwing wordt genegeerd, wordt Steering Assist uitgeschakeld, maar blijft de Adaptive Cruise Control actief.

CAMERA VOOR

RADAR VOOR

TECHNOLOGIE

| 29

EFFICIËNTE TECHNOLOGIEËN VERBETERD AËRODYNAMISCH DESIGN Het aërodynamisch geoptimaliseerde design van de I-PACE, met zijn Cw-waarde van 0,29, zorgt voor maximale aërodynamische efficiency en een grotere actieradius. In het front welft de bovenzijde van de grille naar binnen – en verbetert zo de aërodynamica door lucht in te laten en via de opening in de motorkap te laten ontsnappen. De ranke spoiler en de verzonken portiergrepen zorgen ervoor dat de rijwind soepel over en langs de auto stroomt. Ook de aërodynamisch geoptimaliseerde dorpels combineren vorm en functie door de lucht efficiënter rond de wielen te leiden. Aan de achterzijde optimaliseren de afgevlakte hoeken de aërodynamica door lucht efficiënt los te laten komen van de auto. Dit gebeurt op een zodanig gecontroleerde wijze dat de drukverschillen die weerstand veroorzaken tot een minimum worden beperkt. BIJZONDER EFFICIËNTE ELEKTROMOTOREN Een efficiënt gebruik van de energie uit de accu draagt bij aan de krachtige prestaties en de grote actieradius. De elektromotoren van de I-PACE bieden een efficiency tot wel 97 procent, terwijl een vergelijkbare verbrandingsmotor overwegend een efficiency biedt van slechts 30-40 procent. ACTIEVE LAMELLEN Om de optimale balans te realiseren tussen koeling en aërodynamica, gaan de actieve lamellen open als de accu moet worden gekoeld, maar sluiten ze als geen koeling nodig is, om zo een soepele luchtstroming rond het front te realiseren. ECO-MODUS De Eco-modus draagt bij aan een optimale actieradius van de I-PACE op lange ritten. Deze modus past de instellingen van de auto zodanig aan dat er zo min mogelijk energie wordt onttrokken aan de accu en stimuleert een efficiëntere rijstijl door de bestuurder in het informatiedisplay een cijfer voor zijn rijstijl te geven. De Eco-modus kan de afstemming van verwarming/koeling, de mate van luchtrecirculatie en een aantal functies van de auto subtiel aanpassen. Indien nodig kan de bestuurder deze aanpassingen annuleren via de normale bediening van elke functie of via de menu-instellingen.

GETOONDE AUTO: I-PACE HSE IN CORRIS GREY, UITGEVOERD MET OPTIES

30 |

TECHNOLOGIE

ACTIVE SUSPENSION MET ADAPTIVE DYNAMICS Om de aërodynamica en de actieradius te verbeteren, verlaagt de Active Air Suspension (optie) van de I-PACE de auto met 10 mm als deze sneller rijdt dan 105 km/h. Zie pagina 17 voor meer informatie. ENHANCED BRAKE REGENERATION-SYSTEEM Zodra de bestuurder het gaspedaal loslaat, zet het Enhanced Brake Regenerationsysteem in de elektromotoren de beschikbare kinetische bewegingsenergie van de auto om in elektriciteit om de accu op te laden. Ook het rijden in druk verkeer is gemakkelijker – met behulp van het touchscreen kunt u het niveau van regeneratief remmen verhogen. De daarmee samenhangende vertraging betekent dat er bijvoorbeeld in langzaam rijdend verkeer veel meer controle is over de snelheid van de auto dan door alleen het gaspedaal te gebruiken. WARMTEPOMP De zeer efficiënte warmtepomp van de I-PACE zorgt voor een maximale elektrische actieradius, zonder afbreuk te doen aan het comfort van de inzittenden. De warmtepomp is daarnaast aanzienlijk energie-efficiënter dan een conventionele autoverwarming. De pomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en aan de elektronische componenten van de I-PACE. De verzamelde warmte zet een speciale vloeistof in de warmtepomp om in een gas, waardoor de temperatuur ervan stijgt. Deze warmte wordt overgedragen aan het interieur via de verwarming en het ventilatiesysteem, waardoor de vraag naar accuvermogen wordt beperkt en de actieradius wordt gemaximaliseerd – zelfs bij temperaturen onder nul, wanneer u de verwarming het meeste nodig hebt.

VEILIGHEID

VEILIG EN ZEKER De I-PACE is ontworpen voor maximale veiligheid en is daartoe uitgerust met talrijke functies. Niet alleen om u en uw passagiers te beschermen, maar ook om actief te helpen voorkomen dat er ongelukken gebeuren. De zelfverzekerde All Wheel Drive (AWD) zorgt ervoor dat de auto vast op de weg ligt, ongeacht de weers- of rijomstandigheden. Zie pagina 17 voor meer informatie.

Dynamic Stability Control (DSC) evalueert het dynamische rijgedrag van de I-PACE en grijpt in om de stabiliteit van de auto te maximaliseren. DSC reduceert het motorkoppel en remt individuele wielen af om de rijrichting van de auto te corrigeren en zo onder- of overstuur te neutraliseren. Electronic Traction Control (ETC) optimaliseert de tractie en stabiliteit door wielspin te elimineren. Het ETC-systeem verlaagt het aandrijfkoppel naar het doorslippende wiel en remt het zo nodig verder af. Motor Drag Torque Control vermindert de kans op blokkerende wielen als gevolg van sterk regeneratief remmen op glad wegdek. Het werkt door kortstondig het aandrijfkoppel te verhogen naar de aangedreven wielen die op het punt staan te blokkeren. Roll Back Protection zorgt ervoor dat u niet achteruit rolt bij wegrijden op een helling. Roll Stability Control (RSC) is geïntegreerd in DSC om de kans op kantelen te verkleinen, maar daarbij wel de wendbaarheid te behouden, alsmede de mogelijkheid om rond obstakels te sturen. Het systeem evalueert de bewegingen van de auto en de krachten in bochten om een eventueel risico op kantelen te detecteren. Als een risico wordt gedetecteerd, wordt het buitenste voorwiel afgeremd om de krachten te verkleinen die bijdragen aan de kans op kantelen. Emergency Brake Assist (EBA) voelt wanneer u het rempedaal snel, maar niet krachtig genoeg intrapt voor maximale remprestaties. Het verhoogt daarom de remdruk via de ABS-pomp, om ervoor te zorgen dat u sneller stopt. Om het risico op botsingen verder te verkleinen, schakelt de functie Emergency Brake Lights automatisch de alarmknipperlichten in tijdens een noodstop. Indien er risico op een potentiële frontale botsing wordt vastgesteld, waarschuwt Emergency Braking met een geluidssignaal. Dit wordt gevolgd door visuele waarschuwingen. Indien de bestuurder niet ingrijpt, remt het systeem zelf de auto met maximaal remvermogen af om de botssnelheid te reduceren. Zie pagina 26 voor meer informatie.

Antiblokkeer remsysteem (ABS) zorgt ervoor dat de auto tijdens het remmen grip houdt op het wegdek en voorkomt dat de wielen blokkeren, waardoor de auto bestuurbaar blijft. Het systeem helpt de remweg te verkorten. Electronic Brakeforce Distribution (EBD) varieert automatisch de remkracht naar de voor- en achteras om de remweg te verkorten, met behoud van de stabiliteit en de bestuurbaarheid van de auto. LED-koplampen en -achterlichten zijn standaard op elke I-PACE. LED-verlichting verbruikt minder energie en produceert een lichtkwaliteit die overeenkomt met die van daglicht, om het rijden in het donker minder vermoeiend te maken. De koplampen van de I-PACE beschikken over signature-dagrijverlichting (optie). Bij lage snelheden verlicht de statische bochtverlichting (optie) de richting waarheen u stuurt. Automatic High Beam Assist (AHBA) dimt automatisch het grootlicht bij tegemoetkomend verkeer. De Matrix LED-koplampen (optie) beschikken over Adaptive Driving Beam, waarmee het zicht onder alle omstandigheden wordt gemaximaliseerd. Dynamische richtingaanwijzers voor en achter maken andere weggebruikers sneller duidelijk naar welke rijstrook u wilt wisselen of naar welke kant u wilt afslaan. Deze zijn beschikbaar in combinatie met Matrix LED-koplampen (optie).

VOETGANGERSBESCHERMINGSSYSTEEM Een geavanceerde sensor in de voorbumper maakt in geval van een aanrijding onderscheid tussen een voetganger en andere objecten. De sensor activeert vervolgens het voetgangersbeschermingssysteem en zorgt voor een zone die de kracht van de botsing reduceert.

EXTERNAL SOUND SYSTEM (ESS) Omdat de elektrische aandrijving van de I-PACE bijna geruisloos is wanneer de auto langzaam rijdt, wordt bij snelheden onder de 20 km/h een akoestisch signaal gegenereerd om voetgangers te attenderen op de aanwezigheid van de auto.

ISOFIX EN AIRBAGS Om de veiligheid nog verder te vergroten zijn standaard twee ISOFIX-bevestigingspunten voor baby-/kinderzitjes geïntegreerd in de linker- en rechterzijde van de achterbank. Een uitgebreid systeem van zes airbags, inclusief front- en zij-airbags voor bestuurder en voorpassagier, en van voor naar achter doorlopende curtain-hoofdairbags is standaard.

LAAD-/ACCUSYSTEMEN De Drive-stand van de auto kan niet worden geactiveerd als de oplaadkabel is aangesloten. Daarbij wordt in het Interactive Driver Display een waarschuwingsmelding getoond.

GETOONDE AUTO: I-PACE HSE IN CORRIS GREY, UITGEVOERD MET OPTIES

VEILIGHEIDSCONSTRUCTIE De I-PACE is ontworpen voor maximale veiligheid en maakt gebruik van een combinatie van aluminium en staal om een stijve constructie rondom de inzittenden en de accu te creëren.

VEILIGHEID

| 33

FUNCTIONALITEIT

ELK DETAIL DOORDACHT De ruimtebesparende elektrische architectuur van de I-PACE biedt tal van mogelijkheden om een bijzonder praktisch interieur te creëren – en wij hebben deze allemaal benut. Onze ontwerpers wisten de voorstoelen verder naar voren te plaatsen, richting de plek waar zich normaal gesproken de verbrandingsmotor bevindt, zonder afbreuk te doen aan de zitpositie. Dat betekent een grotere afstand tussen de voorstoelen en achterbank, waardoor achterpassagiers over meer beenruimte en comfort beschikken. De bagageruimte achter de achterbank bedraagt een royale 656 liter1, met een lengte van 967 mm.

Omdat de elektromotoren zijn geïntegreerd met de assen, heeft het ontbreken van een transmissietunnel ruimte gecreëerd voor een opbergvak van 10,5 liter onder de middenarmsteun voor. Dit betekent ook dat de vloer van het interieur nagenoeg vlak is en er meer beenruimte overblijft voor de middelste achterpassagier. Daarnaast is er nog een handige opbergruimte over de volle breedte onder de achterbank. En omdat elektromotoren geen conventionele transmissie gebruiken, hebben wij die ruimte benut om vóór de console een opbergvak te creëren dat perfect geschikt is voor telefoons en sleutels. Wie nog meer ruimte nodig heeft, kan beschikken over twee diepe opbergvakken in de voorportieren die geschikt zijn voor een scala aan voorwerpen. Om de bergruimte van de I-PACE helemaal compleet te maken, is er voorin nog een opbergvak dat 27 liter extra bergruimte biedt.

De I-PACE biedt tal van handige aansluitingen om uw smartphone, tablet of andere apparatuur op te laden. Onder het 5" touchscreen vindt u twee USBoplaadpunten. In de console bevinden zich een 12V-aansluiting en twee USB-poorten voor voeding en opladen van apparaten, en de achterzijde van de middenconsole biedt twee USB-oplaadpunten en een 12V-aansluiting voor achterpassagiers. Voor extra gemak beschikt de bagageruimte ook nog over een 12V-aansluiting.

Met luchtvering wordt de inhoud van de bagageruimte gereduceerd met 18 liter. Standaard op HSE.

1 2

GETOONDE AUTO: I-PACE HSE IN CORRIS GREY, UITGEVOERD MET OPTIES

Met de Activity Key (optie) kunt u genieten van uw favoriete activiteiten en de autosleutel veilig in uw auto laten. U kunt de Activity Key handig om uw pols dragen. De polsband is robuust en volledig waterdicht. Op deze manier kunt u deelnemen aan allerlei activiteiten, van fietsen tot zwemmen. Houd de Activity Key tegen de letter 'J' van het 'JAGUAR' woordmerk op de achterklep om de auto te ver- of ontgrendelen en om de conventionele afstandsbediening uit of in te schakelen. Als u uw handen vol hebt, kunt u met de handsfree elektrische achterklepbediening2 (optie) de achterklep gemakkelijk openen. Een voetbeweging onder de achterbumper van de I-PACE is voldoende om de achterklep te openen of te sluiten.

INHOUD (VDA-NORM1: 505 LITER INHOUD (BRUTO)1: 656 LITER

INHOUD (VDA-NORM)1: 768 LITER INHOUD (BRUTO)1: 975 LITER

INHOUD (VDA-NORM)1: 900 LITER INHOUD (BRUTO)1: 1.134 LITER

INHOUD (VDA-NORM)1: 1.163 LITER INHOUD (BRUTO)1: 1.453 LITER

Reis in stijl met Jaguar koffers en accessoires. Ga naar shop.jaguar.com

FUNCTIONALITEIT

| 35

KIES UW MODEL Configureer uw I-PACE op jaguar.com

36 |

SPECIFICATIES

STANDAARDUITRUSTING VOOR DE JAGUAR I-PACE S EXTERIEURKENMERKEN

INTERIEURUITVOERING

LED-koplampen Koplampen met schemersensor Richtingaanwijzers met tiptoetsfunctie voor 3x richting aangeven LED-achterlichten Mistachterlicht Automatisch in hoogte verstelbare koplampen Uitschakelvertraging koplampen Onderste bumperblade in Gloss Black Buitenspiegelkappen in carrosseriekleur Kunststof panelen op onderzijde portieren in Gloss Black Omlijsting zijruiten in Chrome Achterbumper met achterskirt in Gloss Black Dak in carrosseriekleur Achterspoiler Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels met instapverlichting Uitklapbare, verzonken portiergrepen Akoestisch gelaagde voorruit Extra warmtewerende voorruit Ruitenwissers met regensensor Achterruitverwarming met timer

Keyless Start met Start-/Stopknop 2-Zone climate control Ambianceverlichting Automatisch dimmende achteruitkijkspiegel Zonnekleppen met verlichte make-upspiegels Interieurverlichting in hemelconsole LED-leeslampjes achterin Zonnebrilhouder in hemelconsole Vaste armsteun voor met opbergvak Bekerhouders voor- en achterin Opbergruimte onder achterbank Middenarmsteun achter Luchtkwaliteitssensor

VELGEN EN BANDEN 18" 'Style 1022' 15-Spoke lichtmetalen velgen in Gloss Sparkle Silver Tyre Repair System Tyre Pressure Monitoring System (TPMS)

ZITPLAATSEN EN INTERIEURAFWERKING Sportstoelen met bekleding in Luxtec 8-voudig elektrisch en handmatig verstelbare voorstoelen Met Softgrain leder bekleed sportstuurwiel Hemelbekleding in Light Oyster Morzine Metalen dorpellijsten met Jaguar woordmerk Asymmetrisch gedeeld neerklapbare achterbank (60:40) DYNAMIEK All Wheel Drive (AWD) All Surface Progress Control (ASPC) Hill Launch Assist JaguarDrive Control Elektrische stuurbekrachtiging (EPAS)

Open differentieel met Torque Vectoring Dynamic Stability Control Niet-actieve wielophanging Elektromechanisch gestuurde parkeerrem (EPB) Low Traction Launch Enhanced Brake Regeneration Actieve lamellen GEBRUIKSGEMAK Opbergvak voor Jaguar Smart Key System met Keyless Entry Elektrische interieurvoorverwarming Afsluitbaar dashboardkastje Flexibele bagagebevestiging Bevestigingsogen in bagageruimtevloer Bevestigingshaken in bagageruimte INFOTAINMENT Touch Pro Duo Interactive Driver Display Navigation Pro navigatiesysteem Connect Pro Pack Smartphone Pack Remote Meridian™ audiosysteem (380 W) AM/FM-radio Dynamische volumeregeling Bluetooth-connectivity Spraakbediening 2 x 12V- en 6 x USB-aansluitingen

BESTUURDERSONDERSTEUNING Emergency Braking Cruise control en Speed Limiter Driver Condition Monitoring Traffic Sign Recognition met Adaptive Speed Limiter Lane Keeping Assist Achteruitrijcamera Park Pack omvat: 360° Park Distance Control, Rear Traffic Monitor, Clear Exit Monitor en Park Assist OPLADEN EN VEILIGHEID 7 kW enkelfase boordlader Universele oplaadkabel (Modus 2 oplaadkabel) Openbare oplaadkabel (Modus 3 oplaadkabel) Opladen met timerfunctie Emergency Brake Assist (EBA) 6 airbags Secure Tracker Anti-diefstalalarm met beveiliging van carrosserie en interieur, zelfinschakelende startonderbreker, hellingshoekdetectie en noodstroombatterij Elektrisch bediende kindersloten op achterportieren Geluidssignaal bij niet dragen veiligheidsgordels

KIES UW UITVOERING Configureer uw I-PACE op jaguar.com

S

38 |

SPECIFICATIES

SE

HSE

S

SE

HSE

18" 'Style 1022' 15-Spoke lichtmetalen velgen in Gloss Sparkle Silver

20" 'Style 6007' 6-Spoke lichtmetalen velgen in Gloss Sparkle Silver

20" 'Style 5068' 5-Spoke lichtmetalen velgen in Gloss Dark Grey & Contrast Diamond Turned Finish

LED-koplampen

Premium LED-koplampen met signature-dagrijverlichting

Matrix LED-koplampen met signature-dagrijverlichting

Hogedruk koplampsproeiers

Hogedruk koplampsproeiers

Handmatig bediende achterklep

Elektrische achterklepbediening

Handsfree elektrische achterklepbediening

Elektrisch verstel- en verwarmbare buitenspiegels met instapverlichting

Elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare buitenspiegels, automatisch dimmend, met memoryfunctie en instapverlichting

Elektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare buitenspiegels, automatisch dimmend, met memoryfunctie en instapverlichting

Sportstoelen met bekleding in Luxtec

Sportstoelen met bekleding in generfd leder

Sportstoelen met bekleding in Windsor leder

8-voudig elektrisch en handmatig verstelbare voorstoelen

10-voudig elektrisch verstelbare voorstoelen met memoryfunctie

18-voudig verstelbare en koel-/verwarmbare voorstoelen met memoryfunctie en verwarmbare buitenste zitplaatsen achterbank

Touch Pro Duo

Touch Pro Duo

Touch Pro Duo

Interactive Driver Display

Interactive Driver Display

Interactive Driver Display

Meridian™ audiosysteem (380 W)

Meridian™ audiosysteem (380 W)

Meridian™ Surround Sound audiosysteem (825 W)

Navigation Pro navigatiesysteem

Navigation Pro navigatiesysteem

Navigation Pro navigatiesysteem

Connect Pro Pack

Connect Pro Pack

Connect Pro Pack

Smartphone Pack

Smartphone Pack

Smartphone Pack

Remote

Remote

Remote

Emergency Braking

Emergency Braking

Emergency Braking

Traffic Sign Recognition met Adaptive Speed Limiter

Traffic Sign Recognition met Adaptive Speed Limiter

Traffic Sign Recognition met Adaptive Speed Limiter

Driver Condition Monitoring

Driver Condition Monitoring

Driver Condition Monitoring

Achteruitrijcamera

Achteruitrijcamera

Cruise control met Automatic Speed Limiter (ASL)

Park Pack met: 360° Park Distance Control, Rear Traffic Monitor, Clear Exit Monitor en Park Assist

Park Pack met: 360° Park Distance Control, Rear Traffic Monitor, Clear Exit Monitor en Park Assist

LICHTMETALEN VELGEN

VERLICHTING

GEBRUIKSGEMAK

ZITPLAATSEN

INFOTAINMENT

BESTUURDERSONDERSTEUNING

Park Pack met: 360° Park Distance Control, Rear Traffic Monitor, Clear Exit Monitor en Park Assist

Drive Pack met: Adaptive Cruise Control met Stop & Go, High-speed Emergency Braking en Blind Spot Assist

Driver Assist Pack met: Adaptive Cruise Control met Steering Assist, High-speed Emergency Braking, 360° Surround Camera en Blind Spot Assist

CONFIGUREER UW I-PACE KIES UW EXTERIEUR Dit is de plek waar u begint met het creëren van uw eigen I-PACE. Kies kleuren voor de carrosserie en het dak, selecteer de optie packs die bij u passen en rond dit af met de velgen die hier perfect op aansluiten.

Configureer uw I-PACE op jaguar.com

KIES UW DAK

Dak in carrosseriekleur

KIES UW LAKKLEUR

Dak in contrastkleur Black1 2

Photon Red

Corris Grey

Yulong White

Borasco Grey

Fuji White

Indus Silver

Caesium Blue

Farallon Pearl Black

Santorini Black

Firenze Red

Narvik Black

Silicon Silver

Vast panoramadak

1Niet beschikbaar i.c.m. vast panoramadak. 2Niet beschikbaar met lakkleuren Narvik Black, Santorini Black of Farallon Pearl Black. Geselecteerde opties kunnen de efficiency en de prijs van de auto beïnvloeden, afhankelijk van het belastingbeleid in uw land. Configureer uw auto op jaguar.com of vraag uw Jaguar dealer om meer informatie. Functies en beschikbaarheid kunnen verschillen per land en per uitvoering. Zie voor uitgebreide informatie de Prijs- en specificatielijst of neem contact op met uw Jaguar dealer.

KIES UW LICHTMETALEN VELGEN

18" 'Style 1022' 15-Spoke in Gloss Sparkle Silver

18" 'Style 5055’ 5-Split Spoke in Gloss Dark Grey & Contrast Diamond Turned Finish

KIES UW PACK

20" 'Style 6007' 6-Spoke in Gloss Sparkle Silver

Carbon Fibre Exterior Pack Accentueer het high performance-karakter van de I-PACE met finishing touches in Carbon Fibre. Dit pack omvat een grille-omlijsting in Carbon Fibre, buitenspiegelkappen in Carbon Fibre en elementen op de flanken van de carrosserie en op de bumpers in Carbon Fibre.

20" 'Style 6007’ 6-Spoke in Gloss Dark Grey & Contrast Diamond Turned Finish

20" 'Style 5068’ 5-Spoke in Gloss Dark Grey & Contrast Diamond Turned Finish

20" 'Style 5068' 5-Spoke in Gloss Black

20" 'Style 5070’ 5-Split Spoke in Polished Technical Grey

22" 'Style 5056’ 5-Split Spoke in Gloss Dark Grey & Contrast Diamond Turned Finish*

22" 'Style 5069’ 5-Spoke in Gloss Black & Contrast Diamond Turned Finish met inzetten in Carbon Fibre*

*Alleen beschikbaar i.c.m. luchtvering.

Black Exterior Pack Voeg een stealth-uitstraling toe aan het prachtige design van de I-PACE met deze elementen in Gloss Black. Dit pack omvat omlijstingen van de zijruiten in Gloss Black en een grille in Gloss Black met omlijsting in Gloss Black.

SPECIFICATIES

| 41

KIES UW INTERIEUR Maak uw I-PACE uniek door uw persoonlijke interieurstyling te creëren, uw ideale stoelen te specificeren en de bekledingsmaterialen en kleurencombinaties te kiezen.

Configureer uw I-PACE op jaguar.com

KIES DE STIJL EN BEKLEDING VAN UW STOELEN SPORTSTOEL

PERFORMANCE-STOEL

Luxtec

Windsor leder

Generfd leder

Windsor leder

Premium stof

42 | SPECIFICATIES

KIES UW INTERIEURKLEUREN

Ebony/Ebony

Siena Tan/Ebony

Light Oyster/Ebony

Dapple Grey premium stof/Suedecloth

Mars Red/Ebony

KIES UW HEMELBEKLEDING

Light Oyster Morzine

Ebony Morzine

Light Oyster Suedecloth

Ebony Suedecloth

KIES UW INTERIEURAFWERKING

Gloss Black houtfineer

Monogram aluminium

Gloss Charcoal Ash houtfineer

Aluminium Weave Carbon Fibre

Niet alle stoelmaterialen zijn beschikbaar in alle kleurencombinaties. Ga naar jaguar.com voor meer informatie en voor het configureren van uw interieur.

KIES UW OPTIES EN JAGUAR GEAR ACCESSOIRES U kunt uw I-PACE personaliseren met opties af-fabriek, die u selecteert op het moment van bestellen, en met accessoires uit het Jaguar Gear programma. Deze kunnen worden gemonteerd voor of na de aflevering van uw nieuwe auto door de Jaguar dealer. Ga voor een volledig overzicht van alle opties naar jaguar.com en configureer uw persoonlijke I-PACE. Meer informatie over alle Jaguar Gear accessoires vindt u op gear.jaguar.com Configureer uw I-PACE op jaguar.com

KIES UW EXTERIEUROPTIES EN JAGUAR GEAR ACCESSOIRES OPTIES (AF-FABRIEK) – BIJ BESTELLEN VAN AUTO • Premium LED-koplampen met signature-dagrijverlichting • Matrix LED-koplampen met signature-dagrijverlichting •E  lektrisch verstel-, verwarm- en inklapbare buitenspiegels, automatisch dimmend, met memoryfunctie en instapverlichting • Privacy glas • Omlijsting zijruiten in Chrome • Omlijsting zijruiten in Gloss Black •H  omeLink® (geïntegreerd afstandsbedieningssysteem voor garagedeur, tuinhek, etc.) • Elektrische achterklepbediening • Handsfree elektrische achterklepbediening (zie pagina 34) Matrix LED-koplampen met signature-dagrijverlichting

Privacy glas

• Drive Pack (zie pagina 27) • Driver Assist Pack (zie pagina 28) • 360° Surround Camera (zie pagina 28) • Head-Up Display (zie pagina 21) • Elektronisch gestuurde luchtvering (zie pagina 17) • Configurable Dynamics (zie pagina 17) • Active Suspension met Adaptive Dynamics (zie pagina 17) • Adaptive Surface Response (zie pagina 17) • Secure Tracker Pro (zie pagina 25) JAGUAR GEAR ACCESSOIRES – MONTAGE DOOR DEALER • Fietsdrager voor montage op achterzijde • Dwarsdragers

Head-Up Display

Fietsdrager voor montage op achterzijde

• Watersportartikelendrager • Ski-/snowboarddrager • Grille-omlijsting in Carbon Fibre • Buitenspiegelkappen in Carbon Fibre • Naafkap in Carbon Fibre • Jaguar badge met verlichting op grille • Spatlappen • Afneembare trekhaak

Jaguar badge met verlichting op grille

Buitenspiegelkappen in Carbon Fibre

Geselecteerde opties kunnen de efficiency en de prijs van de auto beïnvloeden, afhankelijk van het belastingbeleid in uw land. Configureer uw auto op jaguar.com of vraag uw Jaguar dealer om meer informatie. Functies en beschikbaarheid kunnen verschillen per land en per uitvoering. Zie voor uitgebreide informatie de Prijs- en specificatielijst of neem contact op met uw Jaguar dealer.

KIES UW INTERIEUROPTIES EN JAGUAR GEAR ACCESSOIRES OPTIES (AF-FABRIEK) – BIJ BESTELLEN VAN AUTO • Metalen dorpellijsten met verlichting en 'JAGUAR' woordmerk • Configureerbare ambianceverlichting (zie pagina 13) • Meridian™ Surround Sound audiosysteem (825 W) (zie pagina 21) • DAB+-tuner • Cold Climate Pack • Ionisatie van interieurlucht (zie pagina 13) • 4-Zone climate control • Smoker's Pack JAGUAR GEAR ACCESSOIRES – MONTAGE DOOR DEALER • Premium vloermatten Configureerbare ambianceverlichting

Meridian™ Surround Sound audiosysteem (825 W)

• Rubber vloermatten • Bagagevangnet • Premium bagagevloermat • Bagagebevestigingssysteem • Rubber bagagevloermat • Bagageruimte-organiser • Sportpedalen • iPhone Connect & Charge Dock • Click & Play • Click & Hang • Click & Hook • Kinderzitjes

4-Zone Climate Control

Click & Hang

Pet Care and Access Pack

iPhone Connect & Charge Dock

•P  et Care and Access Pack met: bagagevangrek van vloer tot dak, quilted bagageruimtebescherming, oploopplank voor huisdieren en draagbaar afspoelsysteem

SPECIFICATIES

| 45

TECHNISCHE GEGEVENS Configureer uw I-PACE op jaguar.com

2.139 mm

1.624 – 1.643 mm

4.682 mm

2.011 mm

1.565 mm

2.990 mm

1.647 – 1.663 mm

46 |

TECHNISCHE GEGEVENS

Hoogte auto Met dakantenne 1.565 mm Hoofdruimte Maximum hoofdruimte voor met vast panoramadak 1.013 mm Hoofdruimte achter 968 mm Beenruimte Maximum beenruimte voor 1.040 mm Maximum beenruimte achter 890 mm Inhoud bagageruimte Hoogte 732 mm, breedte 1.244 mm Breedte bagageruimte tussen wielkasten 1.060 mm Achterbank omhoog Lengte op vloerniveau 967 mm Maximum inhoud bagageruimte achter tweede zitrij VDA-norm* 505 liter, bruto** 656 liter Achterbank neergeklapt Lengte op vloerniveau 1.797 mm Maximum inhoud bagageruimte achter eerste zitrij VDA-norm* 1.163 liter, bruto** 1.453 liter

AANDRIJFLIJN

EV400

Vermogen (kW/pk)

294/400

Accu (kWh)

90

Aandrijving

AWD

REMSYSTEEM Remmen voor

Geventileerde schijfremmen

Diameter remschijven vóór (mm)

350

Remmen achter

Geventileerde schijfremmen

Diameter remschijven achter (mm) Parkeerrem

325 Elektrische parkeerremmotor geïntegreerd in remklauwen achter

GEWICHTEN† Gewicht vanaf (kg)

2.133

Maximum toelaatbaar gewicht (kg)

2.670

Maximum toelaatbaar gewicht op vooras (kg)

1.320

Maximum toelaatbaar gewicht op achteras (kg)

1.450

DAKLAST Maximum daklast (inclusief dwarsdragers) (kg) PRESTATIES WLTP-actieradius (gecombineerd) WLTP-verbruik (gecombineerd) CO₂-emissies (g/km)

75 TEL††

TEH††

470 km

415 km

22,0 kWh/100 km

24,8 kWh/100 km 0

Topsnelheid (km/h)

200

Acceleratie 0-100 km/h (s)

4,8

Draaicirkel Tussen stoepranden 11,98 m Tussen muren 12,4 m Stuuromwentelingen 2,52

*VDA-norm: Inhoud gemeten met massieve blokken conform VDA-norm (200 mm x 50 mm x 100 mm). **Bruto: Inhoud gemeten door laadruimte via simulatie te vullen met vloeistof. †Vermelde gewichten gelden voor auto's in standaarduitvoering. Gemonteerde opties kunnen dit gewicht verhogen. ††TEL (Test Energy Low, energietest laag) en TEH (Test Energy High, energietest hoog) worden getoond als een actieradius onder WLTP-testwaarden. TEL geeft de zuinigste cijfers aan (met de lichtste set opties). TEH geeft de minst zuinige cijfers aan (met de zwaarste set opties). WLTP-wetgeving schrijft voor dat wanneer er een verschil van minder dan 5 g CO2 is tussen TEL en TEH alleen TEH wordt aangegeven. WLTP is de nieuwe officiële EU-test die wordt gebruikt om gestandaardiseerde CO2-emissie- en brandstofverbruikscijfers voor personenauto's te berekenen. Hiermee worden brandstof- en energieverbruik, actieradius en emissies gemeten. Deze is ontwikkeld om resultaten te verkrijgen die het brandstofverbruik onder werkelijke rijomstandigheden beter benaderen. Er worden auto's getest die zijn uitgerust met opties en er gelden een zwaardere testprocedure en rijprofiel. Officiële EU-testcijfers uit fabrieksmetingen volgens EU-wetgeving. Uitsluitend voor vergelijkingsdoeleinden. Waarden onder 'real world'-omstandigheden en algehele EV-prestatiedata kunnen verschillen al naar gelang de rij- en omgevingsomstandigheden.

THE WORLD OF JAGUAR Uw Jaguar biedt een rijbeleving met instinct voor prestaties, verfijnd door tientallen jaren van innovatief design en vakmanschap. Vermogen en wendbaarheid zijn gecombineerd met élégance en stijl, met een ongeëvenaarde auto als resultaat. Als eerbetoon aan alles waar Jaguar voor staat, hebben wij een programma Jaguar experiences, publicaties en de Jaguar Lifestyle Collection gecreëerd. Het hoogtepunt wordt gevormd door onze terugkeer op het circuit met Jaguar Racing. Welkom in de wereld van The Art of Performance.

EXPERIENCE DRIVES

JAGUAR LAND ROVER ICE ACADEMY

Er is geen betere manier om het elan van Jaguar te begrijpen dan door zelf met onze auto's te rijden. Jaguar Experience biedt een programma unieke mogelijkheden om te ontdekken hoe het voelt om de adembenemende prestaties van onze Jaguar modellen te ontketenen. Kom naar een van onze Experience Centres of neem deel aan de Art of Performance Tour. Er wacht u een ongeëvenaarde beleving.

Geniet van autorijden van een heel ander niveau, met de Jaguar Land Rover Ice Academy. Uw rijvaardigheid wordt op de proef gesteld op enkele van de zwaarste en meest uitdagende parcours ter wereld, gesitueerd op een aantal van de vele bevroren meren in Arjeplog, Zweden. Het biedt u de zeldzame mogelijkheid om met de auto over het ijs te dansen en driftend de spannendste bochten te nemen, onder de bekwame leiding van onze instructeurs. Ontdek zelf, in extreme omstandigheden, de opwindende capaciteiten van de nieuwste Jaguar en Land Rover modellen.

jaguar.com/experience

jaguar.com/ice-academy

Volg ons op:

ACHTER DE SCHERMEN

SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

Zie met eigen ogen hoe onze auto's tot leven worden gewekt. Aan ons bekroonde vakmanschap ligt een ongeëvenaarde eenheid van vakkundige technici en geavanceerde productierobots ten grondslag. Onze deskundige gidsen begeleiden u op uw reis door het hightech productieproces; van het persen van de metalen carrosseriedelen tot aan de voltooiing van onze creaties.

Met uitmuntende prestaties, toonaangevende technologie en ongeëvenaarde luxe is Jaguar het toonbeeld van het summum in design en techniek. Special Vehicle Operations gaat nog een stap verder. De exclusieve uitvoeringen en gelimiteerde collector's editions, uitgerust met SV-badge, vormen het absolute hoogtepunt van het programma Jaguar modellen, en bieden de ultieme combinatie van kracht en prestaties.

jaguar.com/tours

jaguar.com/svo

THE WORLD OF JAGUAR

| 49

ABB FIA FORMULA E

JAGUAR I-PACE eTROPHY

De reputatie van Jaguar op het gebied van prestaties, technologie en design is gevestigd op de meest uitdagende circuits en tijdens de spannendste kampioenschappen ter wereld. Van Le Mans tot de Formule 1, en nu in de Formule E, is het circuit onze testbaan. Formule E biedt de perfecte testomstandigheden voor elektrische autotechnologie in een high performance omgeving. De racekampioenschappen versnellen de ontwikkeling van de elektrische aandrijftechnologie van Jaguar. Elke race in de Formule E helpt de ingenieurs van Jaguar om betere elektrische auto's te maken.

Wij schrijven geschiedenis. Opnieuw. Als leider in de mondiale elektrische omschakeling schrijven wij opnieuw geschiedenis met de Jaguar I-PACE eTROPHY; wereldwijd de eerste internationale raceklasse voor volledig elektrische productiemodellen. Deze volledig elektrische Jaguar I‑PACE eTROPHY raceauto's zijn ontworpen en gebouwd door Special Vehicle Operations om te strijden op een wereldwijd, emissievrij toneel. Coureurs van de toekomst zetten een nieuwe, sensationele maatstaf in elektrisch rijden.

jaguar.com/jaguar-racing

50 |

THE WORLD OF JAGUAR

jaguar.com/etrophy

Volg ons op:

JAGUAR LIFESTYLE COLLECTION

JAGUAR MAGAZINE

Ons nieuwste programma kleding en lifestyle-accessoires is geïnspireerd door Jaguar's rijke erfgoed, race-expertise en iconisch design. Deze exclusieve en fraai uitgevoerde collectie weerspiegelt de stijl en prestaties waar Jaguar om bekend staat.

Dit is ons eigen dynamische, eigentijdse en cosmopolitische magazine. Neem een kijkje achter de schermen bij Jaguar en ontdek onze toewijding aan design, prestaties en innovatie. Ons magazine biedt eveneens interessante artikelen over de wereld van luxe, stijl en reizen. De eerste drie jaar na aanschaf van uw Jaguar ontvangt u het magazine tweemaal per jaar geheel kosteloos. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie.

jaguar.com/collection

jaguar.com/magazine

TOT UW DIENST Behalve dat de World of Jaguar een grote variëteit aan exclusieve diensten en lifestyleproducten biedt, maakt Jaguar ook nog eens zorgeloos rijden mogelijk.

JAGUAR CARE

De I-PACE wordt aangeboden met een garantie van drie jaar of 100.000 km, inclusief drie jaar of 100.000 km regulier onderhoud en uitgebreide Jaguar Assistance. Wij noemen dit programma Jaguar Care. Dit maakt de totale eigendomskosten van de I-PACE tot een van de laagste in zijn klasse. Ga voor meer informatie over Jaguar Care voor de I-PACE naar: jaguar.com/jaguarcare ACCUGARANTIE

Voor extra gemoedsrust geldt voor de 90 kWh accu van uw I-PACE een garantie van 8 jaar of 160.000 km*. ORIGINELE ONDERDELEN

Originele Jaguar onderdelen zijn ontworpen, getest en geproduceerd volgens onze zeer strenge eisen voor kwaliteit, pasvorm en duurzaamheid. Elk onderdeel is specifiek ontwikkeld voor uw I-PACE om zo bij te dragen aan optimale prestaties en een lange, probleemloze levensduur.

BELANGRIJK Jaguar Land Rover Limited streeft er voortdurend naar om de specificaties, het design en de productie van haar auto's, onderdelen en accessoires te verbeteren, en er vinden derhalve voortdurend wijzigingen plaats. Hoewel in deze brochure zo recent mogelijke informatie bijeen is gebracht, kan deze niet worden gezien als een onfeilbare leidraad voor de huidige specificaties of beschikbaarheid. Deze brochure is niet bedoeld als offerte voor de verkoop van bepaalde auto's, onderdelen of accessoires. Dealers zijn geen onderdeel van Jaguar Land Rover Limited en zijn niet geautoriseerd om namens Jaguar Land Rover Limited ongeacht welke, expliciete of impliciete activiteiten uit te voeren of vertegenwoordigingen aan te gaan. KLEUREN De ervaring leert dat in drukwerk en online de lak- en bekledingskleuren niet natuurgetrouw worden weergegeven. De getoonde kleuren en bekledingen dienen slechts als voorbeeld. Wij raden u aan bij uw dealer de originele kleurstalen te bekijken. De getoonde kleuren en bekledingen zijn opgenomen in het huidige aanbod. Jaguar Land Rover behoudt zich het recht voor kleuren en/of bekledingen te wijzigen dan wel uit het programma te nemen. Beschikbaarheid van kleuren kan variëren per land. Uw dealer informeert u graag over de beschikbare kleuren/bekledingen. Aan deze brochure kunnen geen rechten worden ontleend. Drukfouten voorbehouden. ECOLOGISCHE INNOVATIE BIJ JAGUAR Als onderdeel van het beleid ten aanzien van duurzaamheid streeft Jaguar naar het terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen, naar een lager gebruik van grondstoffen en naar het reduceren van de hoeveelheid afval. Zoek op 'Jaguar Environmental Innovation' voor uitgebreide informatie.

FLEET & BUSINESS

Jaguars zijn dynamische en onderscheidende auto's die bedrijven helpen om het unieke karakter en de persoonlijkheid van de onderneming uit te stralen. Wij bieden een uitstekende, totaal klantgerichte aftersales-service, die erop is gericht om elke Jaguar personenauto in topconditie te houden, inclusief het leveren van de allerbeste prestaties en op de meest kostenefficiënte wijze voor bedrijven. Ga voor meer informatie naar jaguar.com/fleet-and-business. JAGUAR ASSISTANCE

Jaguar Assistance biedt ondersteuning bij pech onderweg, zoals een onverhoopte storing, een ongeval of een lekke band. U kunt altijd vertrouwen op onze assistentie, ongeacht de situatie en ongeacht de locatie. JAGUAR FINANCIAL SERVICES

Nieuw of gebruikt, voor persoonlijk of zakelijk gebruik, wij hebben mogelijkheden die aansluiten op uw specifieke wensen. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie. VERZEKERING

Met Jaguar Insurance bieden wij een uitstekende dekking tegen gunstige tarieven voor uw I-PACE. Deze zeer complete verzekering omvat de beste voorwaarden die op dit moment verkrijgbaar zijn. Exclusief aangeboden aan Jaguar rijders. Uw Jaguar dealer geeft u graag meer informatie over Jaguar Insurance voor uw I-PACE.

*Voor de 90 kWh accu van de I-PACE geldt een garantie van 8 jaar of 160.000 km (afhankelijk van hetgeen het eerst wordt bereikt). U kunt aanspraak maken op deze garantie indien er sprake is van een fabricagefout of indien een officiële Jaguar dealer vaststelt dat de State of Health van de accu is afgenomen tot minder dan 70 procent. Meridian is een geregistreerd handelsmerk van Meridian Audio Ltd. Trifield en het 'three fields'-logo zijn geregistreerde handelsmerken van Trifield Productions Ltd. Bluetooth® woordmerk en logo's zijn eigendom van Bluetooth SIG, Inc. en elk gebruik hiervan door Jaguar Land Rover Limited gebeurt onder licentie. iPhone is een geregistreerd handelsmerk van Apple Inc. Android™ is een geregistreerd handelsmerk van Google Inc. Het navigatiesysteem moet altijd op een dusdanige manier worden gebruikt dat dit geen negatieve invloed heeft op het rijgedrag van de bestuurder, noch de veiligheid van andere weggebruikers in gevaar brengt. HomeLink® is een gedeponeerd handelsmerk van Gentex Corporation. GETOONDE AUTO OP VOOR- EN ACHTERPAGINA: I-PACE HSE IN CORRIS GREY, UITGEVOERD MET OPTIES GETOONDE AUTO LINKS: I-PACE HSE IN CORRIS GREY, UITGEVOERD MET OPTIES

Jaguar Land Rover Limited Registered Office: Abbey Road, Whitley, Coventry, CV3 4LF, United Kingdom Registered in England Number: 1672070 jaguar.com © Jaguar Land Rover Limited 2019

1X5901910000BXCNL01P

Life Enjoy

" Life is not a problem to be solved but a reality to be experienced! "

Get in touch

Social

© Copyright 2013 - 2019 TIXPDF.COM - All rights reserved.