TYPE A 30 grote gezinswoningen aan het water - Heemstede Amstelveen


1 TYPE A 30 grote gezinswoningen aan het water - Heemstede Amstelveen deheemseheeren.nl2 2 Woningtype A Deze dertig Heemse Heeren weten u vast en zeke...
Author:  Roel de Lange

0 downloads 2 Views 2MB Size

Recommend Documents


No documents


TYPE A

30 grote gezinswoningen aan het water - Heemstede Amstelveen

deheemseheeren.nl

2

Woningtype A Deze dertig Heemse Heeren weten u vast en zeker te charmeren. In de ruime en rustige straten komen ze prachtig tot hun recht. Ruimte kenmerkt de wijk waarin de huizen komen te staan. Met veel groen, water en speelruimte voor kinderen. De woningen staan in de zogenoemde Kastelenbuurt, waar de straatnamen verwijzen naar bestaande kastelen. Kastelenbuurt is een onderdeel van Westwijk, en voorlopig de laatste uitbreiding van deze wijk.3 LEGENDA

De Grote WielenHeemstede

Heemstede

Heemstede

Heemstede

Heemstede

15

woning Type A tuin mandelige strook parkeerplaats beplanting bouwnummer

Heemstede 24 23 22 21 20 19

18 17 16 15 14 13

12 11 10 9 8 7

6 5 4 3 2 1 Jane Addamslaan

30 29 28 27 26 25

Westhove Westhove

TYPE A

Bouwnummers: 1 t/m 30

Westhove

30 WONINGEN: 10 hoek- en 20 tussenwoningen

voortuin woningdiepte tuin hoog

Type A • • • • • • • • • • •

woonoppervlakte van 155 en 169 m2 extra brede woning van 7.20 meter begane grond standaard 2.20 m uitgebouwd dubbele openslaande deuren naar tuin achtertuin (ca. 9.5 meter) op zuiden met speels hoogteverschil, grenzend aan water inpandige berging vloerverwarming door hele woning complete badkamer met sanitair van Villeroy & Boch inclusief zonnepanelen met separate was- en droogruimte perfecte warmte-isolatie

talud tuin laag mandelige strook

tuinlengte circa 9.50 m (excl. mandelige strook)

4

Grote gezinswoningen langs water Langs het toekomstige sierwater aan de Heemstede, worden in vijf blokken van zes, 30 tussen- en hoekwoningen gebouwd. Het zijn allemaal bijzondere woningen, want de opmerkelijke breedte van maar liefst 7.20 meter geeft elke ruimte in huis iets extra’s. Dat geldt zeker ook voor de tuin die in verschillende niveaus bijna tot aan het water loopt. Tussen de tuin en het water bevindt zich een mandelig pad, dat exclusief bereikbaar is voor de bewoners van het betreffende bouwblok. De keuken is groot genoeg voor een ruime hoekkeuken of een keuken met een kookeiland. De woonkamer en keuken zijn door de uitbouw samen zo’n 50 m2 groot. De dubbele openslaande tuindeuren maken dat u bij mooi weer ook uw tuin bij uw woonkamer kunt betrekken. De tuin kunt u overigens over de volle breedte optimaal inrichten, want de berging bevindt zich niet in de tuin, maar inpandig aan de voorzijde van de woning.

Een ideaal familiehuis dus met een woonoppervlakte van maar liefst 155 m2!

PLATTEGROND IMPRESSIES 6900 kopgevel hoekwoning

Het huis heeft op de verdieping drie ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van Villeroy & Boch sanitair. Op de zolderverdieping is nog een zeer grote (slaap)kamer die desgewenst nog is op te delen in twee kamers. Ook is er een separate was- en droogruimte en eventueel nog ruimte voor een extra badkamer.

9800

De tussen- en hoekwoningen zijn zo goed als gelijk. Het verschil bij de hoekwoningen zijn de extra ramen in de kopgevel en, afhankelijk van het kavelnummer, ook extra tuin langs het huis.

BEGANE GROND

5

tussenwoninghoekwoning

6900

7600

7600

kopgevel hoekwoning

kopgevel hoekwoning

6900

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

6

3 ‘toren’-woningen Drie van de 30 woningen van het type A zijn echte eyecatchers! Ze vallen extra op door de grote erker aan de voorzijde van de woning waardoor er in totaal 169 m2 woonruimte is. Deze drie woningen hebben door de erker extra meters in de ruimtes aan de straatzijde. U ziet deze ruimte dus terug in de keuken, in de slaapkamer aan de straatzijde en op zolder. De zolderkamer is 20 m2 groot bovendien zeer licht door de grote raampartij. Hiervandaan overziet u de omgeving perfect! U kunt er uiteraard ook voor kiezen om deze ruimte op te splitsen in twee slaapkamers met eventueel nog een extra badkamer. Maar dan nog blijven de kamers ruim. De woningen komen verder volledig overeen met de overige 27 woningen. Dus ook hier geniet u van de extra woningbreedte, comfortabele vloerverwarming, zonnepanelen op het dak en de brede achtertuin. Tussen de tuin en het water bevindt zich een mandelig pad met een exclusief gebruik voor u en de medebewoners van dit bouwblok.

PLATTEGROND IMPRESSIES 6900

Deze woningen hebben net als de andere hoekwoningen tevens enkele ramen in de zijgevel.

10800

Een zeer licht en ruime gezinswoning met een enorm woonoppervlakte van 169 m2!

BEGANE GROND

7

hoekwoning

8600

8600

6900

6900

EERSTE VERDIEPING

TWEEDE VERDIEPING

8

Waarom een NIEUW huis kopen? Weegt u de voordelen van een nieuw huis mee in uw beslissing! Er zijn veel pluspunten.

Alle woningen hebben daarbij vloerverwarming, door het hele huis! Nergens ontsierende radiatoren dus, wel een heel comfortabel binnenklimaat.

Nieuw Alles aan uw nieuwe huis is fris en nieuw. Dat ziet, ruikt en voelt u meteen. Daardoor is uw huis vanaf dag één ook echt uw huis.

Energiezuinig en comfortabel De Heemse Heeren worden gebouwd volgens de nieuwste bouwmethoden. Ze zijn optimaal geïsoleerd, zowel tegen hitte en kou, als tegen geluid. De vloerverwarming biedt u comfortabele warmte en bovendien optimale indelingsvrijheid door het ontbreken van hinderlijke radiatoren. Door de zonnepanelen op het dak bespaart u op een simpele en ‘groene’ manier op uw maandelijkse energierekening.

Onderhoud en garantie Aan een nieuwbouwhuis heeft u de eerste vijf jaren nauwelijks of geen onderhoud. Daarnaast geldt een uitgebreide garantieregeling omdat er wordt gebouwd onder het keurmerk van Woningborg.

Gelijke start Bij een nieuwbouwproject zoals De Heemse Heeren bent u ‘nieuw’ in de straat en de wijk. Maar dat zijn uw buren, die er net als u een nieuw huis kopen, ook. U gaat gelijktijdig, samen met uw medebewoners, een eigen woonomgeving invullen.

9

• • • • •

alles nieuw en fris energiezuinig & comfortabel eerste jaren weinig tot geen onderhoud uitgebreide garantieregeling Woningborg gelijke start met buren

10

Als u het anders wilt Voor De Heemse Heeren zijn fraaie woningen ontworpen. Mooie, statige huizen, goed afgewerkt, met standaard veel ruimte. Maar misschien wilt u het toch nét iets anders. Misschien wilt u wel een dakkapel, of extra slaapkamers op zolder of bijvoorbeeld een separaat toilet. Uiteraard behoren vele varianten tot de ‘meerwerk’-mogelijkheden. Deze kunt u bespreken met de kopersbegeleider van de aannemer. Uw nieuwe huis moet tenslotte precies het huis zijn waar u van droomde.

Disclaimer Deze verkoopbrochure is geen contractstuk of behorende daartoe. Aan de foto’s, illustraties, teksten, bemeubelde tekeningen inclusief maatvoering, artist impressies en aankleding van de woningen in de brochure kunnen geen rechten worden ontleend en zijn alleen bestemd ter illustratie. Deze impressies kunnen meerwerkopties bevatten en zaken die door koper zelf moeten worden aangebracht. Bij tegenstrijdigheden tussen de inhoud van de contractstukken (technische omschrijving en/of verkooptekeningen) en deze brochure, is de inhoud van de technische omschrijving leidend. De indeling van de openbare ruimten (b.v. bestrating, groenvoorziening, verlichting, opslagcontainers e.d.) is illustratief. Voor inlichtingen hierover verwijzen wij u naar de gemeentelijke instanties.

11

Technische omschrijving Vloeren De begane grondvloer is uitgevoerd in prefabbeton, aan de onderzijde voorzien van isolatiemateriaal. Onder een deel van de begane grondvloer is een kruipruimte aanwezig.

Gevels De gemetselde buitengevels worden uitgevoerd in baksteen, zgn. ‘schoon’ metselwerk. In de spouw van de buitengevels wordt isolatie van minerale wol aangebracht.

Daken De schuine dakvlakken bestaan uit geisoleerde prefab dakelementen en zijn afgedekt met keramische pannen. Het platte dakgedeelte van de woning wordt uitgevoerd als een geïsoleerde dakconstructie.

Kozijnen, ramen en deuren Buitengevelkozijnen, ramen en tuindeuren zijn van hardhout. De te openen ramen in de gevel worden uitgevoerd als draaikiepramen. De binnenkozijnen zijn afgelakte metalen kozijnen met een bovenlicht (m.u.v. trapkast en binnendeurkozijnen op de 2e verdieping), waarin afgelakte opdekdeuren worden aangebracht. In de gevelkozijnen, dakramen en buitendeuren wordt HR++ isolatieglas geplaatst.

Binnenwanden en plafonds De woningscheidende wanden worden als ankerloze spouwmuren uitgevoerd en zijn, net als de overige dragende binnenwanden van kalkzandsteen. De nietdragende binnenwanden zijn van gipslijmblokken. De binnenwanden worden behangklaar afgewerkt. De plafonds en de wandgedeelten boven wandtegelwerk worden voorzien van structuurspuitwerk.

Tegelwerk De vloertegels (20 x 20 cm) in toilet en badkamer zijn antraciet van kleur en worden grijs gevoegd. De wandtegels (20 x 25 cm) zijn wit en worden in het toilet tot 1.20 m aangebracht en in de badkamer plafondhoog. Deze wandtegels worden wit gevoegd.

Sanitair Al het sanitair bij de type A-woningen bestaat uit Villeroy & Boch, serie Subway 2.0. Het sanitair in de toiletruimte bestaat uit: • wandcloset met inbouwreservoir • fonteincombinatie met verchroomde tapkraan Het sanitair in de badkamer bestaat uit: • wandcloset met inbouwreservoir • twee wastafels met elk een verchroomde mengkraan, porseleinen planchet en spiegel • bad 180 x 80 cm met thermostaatkraan • verchroomde douchethermostaatkraan met handdouche, slang en glijstang

Keuken De woning wordt opgeleverd zonder keuken. Het leidingwerk wordt aangebracht conform de 0-tekening.

Verwarming De woning krijgt een gasgestookte HR-combiketel. In de woonkamer, keuken, slaapkamers en badkamer wordt vloerverwarming aangelegd. De badkamer krijgt aanvullend een decorradiator.

Gas De woningen worden aangesloten op het gasleidingnet.

Zonnepanelen De hoekwoningen van type A krijgen standaard 5 panelen, de tussenwoningen 2 panelen.

Ontwikkeling Eigen Haard Arlandaweg 88 1043 EX Amsterdam T (020) 6 801 801 E [email protected]

Inlichtingen en verkoop EKZ | Makelaars Amstelveen Hueseplein 12 1185 HH Amstelveen T (020) 42 62 452 E [email protected] Brockhoff Nieuwbouwmakelaars Keizer Karelweg 223 1181 RC Amstelveen T (020) 54 373 73 E [email protected]

deheemseheeren.nl

Life Enjoy

" Life is not a problem to be solved but a reality to be experienced! "

Get in touch

Social

© Copyright 2013 - 2019 TIXPDF.COM - All rights reserved.